Мегашоу «Аліса» у Рівному: люди діляться враженнями (ФОТО/ВІДЕО)

Глядачів садовили у проходах, вони аплодували стоячи

І20 чоловік на сцені. Два поверхи дійства. Повний зал людей

Зал шаленів та аплодував стоячи.

Постановка «Аліси» в Рівному безперечно стала подією, і, зважаючи на ажіотаж, її ще показуватимуть не раз.

Єдине, для повноти відчуттів, усім, хто планує подивитися цей нестандартний зразок сучасного хореографічного мистецтва, варто все ж перечитати ще раз казку «Аліса в Дивокраї» чи подивитися ще радянський мультик.

Кожен, хто є в курсі фантасмагоричної історії Люїса Керола, знає, що головна героїня Аліса – упродовж сюжету – неодноразово змінює свій… розмір.

Вона то виростає до неймовірних розмірів, то стає геть мініатюрною як Дюймовочка.

[media=114541] [media=114571]

Так от, у «Текстильнику»… постановники «Аліси» справилися навіть з цими фантастичними трансформаціями.

Знайшли цікаві технічні та концептуальні рішення, які ми тут розкривати не будемо.

[media=114569] [media=114568]

Подамо краще репортаж порталу КРАПКА та відгуки людей про те сценічно-хореографічне дійство, свідками якого вони вчора стали.

КРАПКА
Відомі рівняни разом із «Сузір’ям Едельвейс» презентували шоу-виставу для дорослих «Аліса»

Чи варто шукати вихід із лабіринту, якщо лабіринт – це ти сам… Прем’єра шоу-вистави для дорослих – “Аліса” відбулася в Рівному.

Познайомитися ближче з внутрішнім світом головної героїні – дорослої дівчини, яка не готова прийняти байдужість сірої буденності, прийшов повнісінький зал чимало поціновувачів творчості мистецького об‘єднання “Едельвейс”. Як це було – у нашому репортажі.

[media=114563] [media=114562]

Головна героїня вистави Аліса привела всіх присутніх у Світ ЇЇ Фантазій.

 

“Завтра ніколи не буває сьогодні! Хіба можна прокинутися вранці і сказати: “Ну ось, зараз нарешті завтра?”, – нагадали глядачам устами відомих рівнян герої відомої книги “Аліси в країні чудес” Льюїса Керролла.

[media=114560] [media=114559]

Глибокі життєві історії героїв неочікувано вплелися у нереальний світ пригод. І лише Аліса знала, як знайти Гармонію і примирити внутрішній фантазійний світ і реальність.

 

Так, серед персонажів вистави можна було побачити журналістів, депутатів, чиновників і громадських активістів, музикантів, викладачів, бізнесменів. Цього вечора вони перевтілилися і постали перед глядачами в незвичному амплуа.

 

Об’єднала вистава для дорослих 120 рівнян, які впродовж майже двох годин нагадували присутнім у залі МПК “Текстильник”, що поринути у світ див ніколи не пізно, адже завжди є вхід…

Герої викладалися “на повну”, а сцени з діалогами гармонійно доповнювали танцювальні номери, які не залишали байдужими глядачів, та пісня у виконанні співака Миколи Бобрика. До речі, цього вечора він продемонстрував прихильникам не лише вокальні здібності, а й постав у новому амплуа, зібравши у виставі.

 

Мало хто знаходить вихід, деякі не бачать його, навіть якщо знайдуть, а багато хто навіть не шукають“, – словами з відомої книги звернулися до присутніх у залі персонажі вистави.

[media=114552] [media=114551]

Нагадаємо, “Аліса” – це сучасна авторська хореографічно-поетична фантазія на тему відомої історії, з використанням відео-арту. Так, сьогодні народний ансамбль сучасного танцю “Сузір’я Едельвейс” та відомі рівняни в унікальних образах занурили глядачів у незабутній світ сновидінь та фантазій…

Вікторія РИЧКО

Відео з вистави, зроблене кореспондентом КРАПКИ

А от якими враженнями діляться люди в соцмережах:

Ірина Борболь
Як глибоко ... і просто...і правдиво
Скільки ж повчально-казкового в цій маленькій Алісі)))....

[media=114550] [media=114549]

Alena Kornyeyeva

 «Аліса» - це сучасна авторська хореографічно-поетична фантазія на тему відомої історії, з використанням відео-арту.


Керівник проекту та хореограф-постановник: Заслужений працівник культури України - Олена Присяжненко.
Автор сценарію: Лауреат премії Кабінету Міністрів - Валерія Супонькіна-Лагнюк. Керівник «Мистецького об‘єднання «Едельвейс»: Заслужений працівник культури України - Людмила Супонькіна.

[media=114546] [media=114548]

Katya Paseka
Ці емоції неможливо передати словами! Це настільки вишколений та випрацьований шедевр, що хочеться передивлятися не один десяток разів))

Ksenia Ulitovskaya

Ну то щось фантастичне!)
Аліса, у виконанні і інтерпретації Рівного- це треба побачити!!!! Емоції зашкалюють!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень