«Відійшла у Вічність добра і щира, справедлива і чесна людина» (ФОТО)

Любов і велика шана у зверненні Сарненської райради

 

Як ми вже писали, сьогодні в Рівному від COVID-19 помер Клевака Микола Харитонович.

З приводу цієї сумної події Сарненська районна рада оприлюднила звернення:

СПІВЧУВАЄМО…..


Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула весь депутатський корпус та виконавчий апарат Сарненської районної ради – на 55-ому році пішов із життя Клевака Микола Харитонович, депутат Сарненської районної ради 3-х скликань, голова Сарненської районної федерації футболу, президент клубу «Маяк» (Сарни), який віддав своє життя навчанню та вихованню чемпіонів Сарненщини.

 

Відійшла у Вічність добра і щира, справедлива і чесна людина. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу її близьких і рідних. Світлий, добрий спомин про Миколу Харитоновича назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із ним.

Досвідчений, мудрий, справедливий, енергійний, розсудливий. Тренер, який відкривав світ спорту, який вчив розпізнавати добро і зло, радив бути співчутливим та справедливим, такий він назавжди залишиться у наших серцях…. За роки своєї плідної діяльності виховав не одне покоління, розв'язав тисячі життєвих задач і рівнянь.

 

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Важко повірити, що ніколи ми вже не почуємо мудрого слова, не побачимо щирої посмішки. Але ніколи не згаснуть у наших серцях любов, вдячність і велика шана. Світла пам’ять про Миколу Харитоновича вічно житиме у наших серцях.

 

Найщиріші свої співчуття висловлюємо з приводу непоправної втрати сину, дружині, рідним і близьким.

 

Хай рідна поліська земля стане для нього пухом, а Господь дарує вічне життя у Царстві Небеснім.

 

Зі щирою скорботою і світлою пам’яттю… голова Сарненської районної ради Серпенінов Руслан, депутатський корпус та виконавчий апарат Сарненської районної ради.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень