Відео про медиків із Рівного рве мережу (+16 ФОТО)

Такими ви їх іще не бачили

Це дотепне відео – зняте за правилами розіграшу та своєрідної «підстави».

Коли у людей реально запитують про одне, а монтують матеріал так, ніби з ними говорили про щось інше.

 

У результаті виходить – смішно.

Але по-доброму смішно, переконайтесь самі.

Адже це відео – своєрідний дарунок міського будинку культури у парку ім. Шевченка – медикам Рівного до дня їхнього професійного свята.

І демонстрували це відео усім причетним до медичних установ міста, коли в МБК, 15 червня, проходили урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

До речі, такі урочистост для медиків Рівного влада міста організувала вперше. І, як ніколи, пройшло все – з великою кількістю емоцій, радості, зворушення і навіть сліз.

Найбільш емоційно зал реагував на слова тих своїх колег, яким вручалися почесні грамоти міськвиконкому, і які, при цьому, ділилися власними спогадами про інших колег, яких всі добре знають.

Згадували знакові фрази, події, ситуації тощо.

Нагородження та короткі промови чергувалися з виступами колективів МБК.

Присутні казали, що не чекали такого концерту і загалом – подібної організації.

Cправжнім хітом програми став виступ Миколи Бобрика.

Публіка, розігріта емоціями та виступами колективів і виконавців, сприймала запропоноване дійство буквально «на ура».

ЗОЛОТИЙ ФОНД РІВНОГО

Із нагоди свята Почесними грамотами виконавчого комітету Рівненської міської ради були нагороджені лікарі, які становлять «Золотий медичний фонд Рівного». Зокрема:

Ігор Ігнацевич – завідувач  відділенням гнійної  хірургії міської лікарні, «Заслужений лікар України». Виховав плеяду молодих лікарів-хірургів. Має шанований авторитет в колективі та високу довіру пацієнтів.

Георгій Чехович – завідувач центру артрології та відновлювального лікування, доцент, кандидат медичних наук, «Заслужений лікар України». Одним з перших впровадив на Рівненщині ендопротезування. Успішні операції з пересадки суглобів, проведені п. Георгієм, покращили якість життя незліченної кількості пацієнтів, серед яких левова частка людей похилого віку.

Ігор Кривко – лікар-кардіолог кардіологічного відділення. Один з перших в Рівненській області започаткував практику стентування при інфарктах міокарда, чим дав шанс на життя сотням хворих.

Галина Герасимчук – лікар-акушер-гінеколог жіночої консультації пологового будинку Рівненської міської ради, перший заступник головного лікаря по медичній частині пологового будинку, вчитель, наставник для багатьох лікарів. В 2016р. нагороджена відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ-го ступеня Рівненської міської ради.

Ігор Черняк – завідуючий відділенням судинної неврології. Щодня доводить своєю працею, що інсульт – не вирок. Повернув до активного життя тисячі хворих.Нагороджений Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я.

Наталія Циплінська  – гідний продовжувач лікарської династії. Лікар-невролог, яка філігранно володіє методиками лікування неврологічних захворювань. Переможниця конкурсу загальноміського рейтингу популярності «Гордість міста» в номінації «Жінка року».

Юрій Денисенко – міський лікар-педіатр. Працюючи не одне десятиліття головним лікарем дитячої міської лікарні виховав плеяду кваліфікованих лікарів-педіатрів і створив форпост педіатричної служби міста.

Євгеній Мазуренко – корифей організації та управління охорони здоров’я міста Рівне. «Заслужений лікар України». Завдяки йому в місті з’явились поліклініка № 3 по вул. Макарова, та Пологовий будинок.

Протягом 16-ти років він очолював міське управління охорони здоров’я.

 

Стала легендарною серед медиків Рівного знаменита фраза Євгена Філімоновича, яка, кажуть, особливо активно спонукала до роботи «Йодом помазані».

Загалом почесними грамотами та подяками на цих урочистостях відзначили понат понад п'ять десятків медпрацівників Рівного.

До речі, усі такі відзнаки «були підкріплені і матеріально»

Повний фотозвіт з цього заходу можна переглянути тут

А це ще одне півторахвилинне відео про наших лікарів. Уже без «підстав»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень