Вчені визначили вік, коли у чоловіків закінчується «дитинство» (3 ФОТО)

На 11 років пізніше, ніж у жінок

Американські вчені встановили, що зрілість у чоловіків настає після 40 років.

Це відкриття було зроблено в ході опитування, проведеного телеканалом Nickelodeon UK, у якому, зокрема, вісім з десяти жінок заявили, що чоловікам, взагалі-то, бракує зрілості в будь-якому віці.

Вікова межа зрілості

Дослідники виявили, що справжня зрілість у чоловіків настає лише у віці 43 років, тоді як жінки стають повністю дорослими до 32 років.

Це розходження у віці зрілості, за їхніми словами, може бути однією з причин нестійкості сімейних відносин і високого рівня розлучень.

Жінки загалом дорослішають на 11 років раніше

Психологічна зрілість

На думку вчених, жінки досягають психологічної зрілості раніше, оскільки часто змушені піклуватися про дітей. У той час, чоловіки зберігають «дитячі» риси набагато довше.

Прикладами такої інфантильності є пристрасть до комп’ютерних ігор, нових автомобілів та інших захоплень.

Результати опитування

Експерти провели опитування, яке показало, що більшість респондентів погоджуються з тим, що чоловіча інфантильність триває до 40 років, а часто навіть довше. Середній вік повного дорослішання чоловіка був визначений як 43 роки.

Дорослістю дослідники вважають наявність певних соціальних навичок, відсутність шкідливих звичок та вульгарних жартів, а також вміння готувати хоча б найпростіші страви.

Чоловіки, можливо, до кінця не дорослішають ніколи

Суспільне сприйняття

Примітно, що чоловіки, опитані соціологами, визнали свою незрілість. Близько 20% відкрито назвали себе «великими дітьми».

Водночас, близько 30% жінок зазначили, що порвали стосунки з інфантильними чоловіками, а 80% представниць прекрасної статі вважають, що чоловіки залишаються дітьми на все життя.

Хочеш подорослішати -- навчись готувати їсти. Хоча б одну якусь страву

ДЖЕРЕЛО

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень