Тамада зі «Слуг народу» крав мільйонами на оборонці? «Украдене щастя» Миколи Задорожного

Погорів на воді

Детективи НАБУ затримали за підозрою у вимаганні хабаря друга Зеленського – Слугу народу Миколу Задорожного, який відповідає у ВР за будівництво фортифікацій та закупівлю дронів для армії.

Затримання сталося вчора. При цьому він не просто нардеп.

Задорожний очолює спеціальну комісію парламенту з питань будівництва фортифікаційних споруд та закупівлі дронів для армії, він також є членом комітету з питань бюджету і йому довірили контроль бюджетних витрат на оборону.

Праворуч -- момент затримання нардепа від "СН"

Як повідомляється,

Задорожний потрапив до ВРУ від Слуги народу завдяки особистій дружбі з Володимиром Зеленським.

 

До того ж, як стати одним з розпорядників державного бюджету, Задорожний був професійним ведучим на весіллях, шоуменом, працював у агенції GB Event by Kvartal 95, яка займалась організацією частини виступів Зеленського.

Як пишуть під цим фото: ЛЕБЕДИНЩИНА. Народний депутат Микола Задорожній приїхав до Лебедина – познайомитися і вивчити потреби лебединців (2019 р.)

ДОВІДКОВО:

Задорожнього підозрюють у вимаганні хабаря з сільського голови 3,4 мільйонів гривень за вирішення питання будівництва водогона в Охтирському районі Сумської області, який зруйнували російські окупанти.

Як пише Юрій Бутусов,

- Важко собі навіть уявити, що у голові цієї людини – на фронті гинуть тисячі патріотів України через відсутність чи поганий стан фортифікаційних споруд, через те, що більшість дронів купують волонтери, поставки від держави просто мізерні і дронів гостро не вистачає.

 

Робота, від якої залежить життя та смерть!

 

Але замість вирішення цих ключових питань для нашої нації, відповідальний Слуга народу витрачає свої повноваження на те, щоб розводити голову сільради на хабар у 3,4 мільйони...

Ганебна практика призначати на відповідальні посади пройдисвітів, тільки тому, що вони коміки з Кварталу.

 

Хіба такі призначення має робити Ставка Верховного головнокомандувача, якщо там справді хочуть змін у будівництві фортифікацій, у закупівлі дронів, якщо там справді хочуть перемоги у війні?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень