«Замерзающие жители Ровно»: так пишуть про Рівне у Новоросії (ЛНР/ДНР)

Посилаються на Лащука

200 замерзающих жителей Ровно пикетируют котельную

Про це пише сьогодні інформаційна агенція «Новороссия»

Далі йде такий абзац:

Жители города Ровно, что находится на западной Украине, вышли на акцию протеста в связи с тем, что в жилых домах и больнице пропало тепло по улице Русской.

 

Около 200 человек вышли к местной котельной, чтобы выразить свое возмущение в связи со сложившейся ситуацией.

Вочевидь, йдеться про вул. Руську та ЧП із передачею – під тиском Києва та БПП – кількох знакових об’єктів та багатоповерхових житлових будівель у Рівному нікому невідомому підприємству «Укртепло», що обіцялося обігрівати рівнян трісками, палєтами і клоччям.

У результаті, пролобійоване київською та обласною владою підприємство залишило без тепла «Онкодиспансер», «Тубдиспансер», «Залізничну лікарню», «Дитячий будинок», Дитячий садочок і низку житлових споруд.

«Новороссия» цього всього не знає, але посилається на Олександра Лащука

Бывший депутат местного горсовета Александр Лащук написал на своей странице в Facebook, что «Люди атакуют котельную «Укртепло».

 

«В больницах, детских домах, квартирах температура опустилась до 8 градусов. Температура на выходе из котельной 24 градуса. Город на грани катастрофы. Уже 200 человек собрались», — написал он.

Далі йде саме повідомлення Лащука з Фейсбуку

На завершення «Новороссия» резюмує:

Возможной причиной отключения отопления в Ровно может быть объявленная украинской стороной блокада поставок угля из Донбасса на Украину.

Ні, не «возможно» і не «может быть»

У цьому випадку причиною є звичайна корупція і те, що пролобійоване Києвом підприємство, отримавши найбільш ласі об’єкти у місті, елементарно не змогло справитися з їх обслуговуванням та теплозабезпеченням.

Джерела повідомляють, що банально не вдається забезпечити вчасного постачання належної кількості тріски, лози та палетів із торфу.

До того ж, одного разу кочегарів відповідної котельні розгнівані  (від постійного холоду) люди просто виявили у безпорадному стані абсолютного алкогольного сп’яніння.

«O Tempora! O Mores!» або «Укртепло» – в Море!»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень