«Стадіо Паб» виїжджає, АТБ – наступає і забирає… «Лагуну»? (6 ФОТО)

На Канті відбувається щось неймовірне

Уже не перший день містом ходять розмови про те, що «Стадіо Паб» виїжджає зі звичного для всіх нас приміщення на Пивзаводі, а замість нього – на те нагріте місце – заїжджає... АТБ.

Правда це чи ні, і куди переїжджає «Стадіо Паб»? , - із цим запитанням ми звернулися до власника приміщення, яке 11 років орендував цей улюблений багатьма заклад відпочинку.

 

 Почуте нас – ошелешило

Прямо покурсу -- "Стадіо Паб"

От що сказав нам Володимир Майданець:

– Ні, про АТБ – це пушка. Ми мали з ними розмову десь два роки тому, але далі розмов воно тоді не пішло, бо нам абсолютно добре жилося з Сергієм Понурком – нас цілком влаштовував «Стадіо Паб». Ну, а цього року – самі знаєте

– Карантин...

– Так: карантин, коронавірус – ми з них орендної плати не брали десь з березня. А тут і термін угоди про оренду прибіг до завершення  (01 жовтня), то ми вирішили підвести риску: без образ – я не маю що їм закинути. Таке життя.

Сергій Понурко -- крайній праворуч

– А що замість «Стадіо Пабу» буде, якщо не АТБ?...

– Ну, побачимо, що робити. Є різні думки, ми відкриті до пропозицій, але може й самі щось запустимо – якийсь новий проєкт. Хлопці, до речі, не просто виїжджають – у них теж новий проєкт: вони чи купили чи як, але кажуть, що зараз сильно вкладаються в цікаве приміщення тут біля мосту, на Пивзаводі… Де банк там і Аніко.

– Де «Аніко»?...

– Так, до мене навіть Шумлянський дзвонив – Ігор Володимирович. Питав: що б я міг сказати? То я й сказав, що ми дуже добре ці 11 років працювали. Думаю, що і в них з Понурком все буде добре. Я, принаймні, їм цього щиро бажаю

Праворуч -- "Аніко"

Наскільки ми зрозуміли, в «Аніко» йдеться про якесь дуже велико-габаритне приміщення у формі ротонди (або кола) і, чесно кажучи, якщо ми правильно уявляємо де це і що це, то там має бути дуже круто і навіть можна буде проводити великі концерти рок-команд.

Реально як десь на Заході, але…

"Аніко"

В результаті наших пошуків з’ясувалося – куди ж на Пивзаводі «переїжджає» АТБ. Ми, як почули, то мало не попадали зі стільців у редакції.

«АТБ» переїжджає в «Лагуну»

"Лагуна"

Це нам повідомило джерело, якому важко було не довіряти, але... Про всяк випадок, ми подзвонили ще й Ігорю Хомюку – власнику «Лагуни». Той зустрів наше повідомлення зі сміхом:

– Це комусь немає чим зайнятися – розпускають чутки. Якщо АТБ захоче, то має викуповувати цей бізнес і робити там що хоче. Але нема цього, а є податкова вимога до нас – сплатити 50 тисяч земельного податку – це сьогодні прийшло

– ...

– І нічого, що «Лагуна» пів року не працює, стоїть. Де якась державна підтримка бізнесу чи ще щось. Одним словом про те, що «Стадіо Паб» переїжджає я знаю, але АТБ до нас не заїжджає – це факт.

"Лагуна" в докарантинні часи

Зазначимо, що нічні клуби поки – згідно вимог карантину – працювати не можуть. Принаймні в Рівному.  Будемо сподіватися, що якесь нормальне життя все ж таки – відновиться у нас незабаром в усіх без винятку сферах.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень