Снігова аномалія у парку ім. Шевченка знайшла своє пояснення (6 фото)

Рівне і рівняни

Нещодавно в групі  Ровно. Твой город / Рівне. Твоє місто запостили два цікавих фото.

На них ми явно бачимо парк ім. Шевченка, який пронизує біла смуга снігу.

Автор зауважує:

Rivne City 

Аномальні явища в Парк культури та відпочинку ім Т.Г.Шевченка Сніг не відступає

Дехто почав жартувати:

Олександр Медведь Траса підземного ходу))

 

Lupus Album Там холодильний трубопровід проходить

 

Олександр Шевчук траса для лижників)

 

Антон Мельников Лижник собі робить трасу

Антон з Олександром, дійсно, мають рацію, і ті, хто часто ходить парком, знають, що тут невідомі люди регулярно – з року в рік – прокладають траси для лижників.

Ну, як невідомі. Сьогодні ми вам представимо цього героя лижних трас.

Виявляється, це знакова для Рівного та місцевого спорту постать – Іван Никифорович Давидюк.

Нам він сьогодні зранку представився як «Іван – син Никифора». Представився, коли ми звернули увагу на чоловіка з лопатою, який розчищав лижну трасу:

- Так, я кожний день їжджу тут з 7-ої ранку. Кожен може, безперечно. Я тільки прошу людей не топтатися по лижні, але для багатьох це як забавка – так тягне їх пройтись. Тож доводиться чистити. Не від снігу, від землі.

- Траса тут 300 метрів. Ми недавно й змагання проводили. Про нас ще рівненське телебачення репортаж робило. Колишнє РТБ… Суспільне… UA:РІВНЕ

 

Ні, я сам не лижник. Просто люблю лижі та спорт. Сам я 40 років тому став чемпіоном України та майстром спорту з багатоборства ГТО. Зараз до речі теж виступаю – у своїй віковій групі, але тепер моя спеціалізація – плавання.

- А людей тут я, буває, трохи лякаю. Бачу, хтось іде всією родиною по лижні, зупиняю і кажу: «Ну, так, ви порушили нашу спортивну споруду, ми тут турніри проводимо. З дітей грошей брати не будемо, але ви, дорослі, проходьте, будь ласка, в «Фітнеспорт», здайте в касу по 150 грн»… Вони вже, буває, навіть погоджуються йти платити))) Тоді я кажу їм, що не треба, що це жарт. Але прошу нікого не ходити дарма по лижні.

 

А лижня ця, так – вона ще простоїть довго. От побачите: зараз буде кілька днів тепла, а потім знову буде холодно.

 

Так що приходьте. Беріть лижі і катайтесь!

До речі, у публікації за 2016 рік про нашого героя можна прочитати:

Чергова життєва дистанція Івана Давидюка

У ці дні святкує свій ювілей заступник директора з виховної роботи, викладач вищої категорії  Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу, майстер спорту Іван Давидюк.

Цей ювілей для знакового в області спортсмена – чергова життєва дистанція, яку планує подолати з таким самим оптимізмом, молодечим запалом та енергією.

З дитячих років почав займатися різними видами спорту. Після закінчення дев’яти класів Іван Никифорович вступив до Івано-Франківського технікуму фізичної культури за спеціальність «Плавання».

Після технікуму навчався в Львівському інституті фізкультури та активно займався спортивною діяльністю.

 В 1979 році вперше став чемпіоном України з багатоборства, в 2011 р. – учасник чемпіонату Європи (м.Ялта), в 2012 р. – учасник чемпіонату світу (Італія), в 2013 р. – чемпіон І Міжнародного турніру з плавання в категорії «Мастерс».

За період  блискучої спортивної кар’єри Іван Никифорович 13 разів ставав чемпіоном України, 11 срібним та 8 – бронзовим призером України.

 На Всеукраїнських турнірах він здобував призові місця 15 разів, 29-разовий чемпіон Рівненської області з ветеранського плавання та легкої атлетики.  

Рівненське обласне відділення, спортивна громадськість країни  вітає ювіляра. Бажаємо міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, творчої наснаги та нових спортивних звершень. 

Рівненське обласне відділення  Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

P.S.

Єдине зазначимо, що за ці два роки Іван Никифорович змінив місце роботи, але й надалі працює у сфері спорту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень