Львівського прокурора, який погорів через безтямне весілля, затримали на горищі у тещі (ФОТО/ВІДЕО)

Випадково?

Роксолана Москва -- ліворуч, експрокурор Ільницький -- у центрі та праворуч

Його довго шукали, навіть підозрювали у нелегальному перетині кордону, але зрештою знайшли – на горищі у тещі, яка теж, як виглядає, гребла гроші незаконною лопатою

Так би мовити...

Співробітники СБУ затримали скандального львівського експрокурора Ростислава Ільницького та його тещу, місцеву адвокатку Богдану Москву за підозрою в отриманні хабара за ухилення від мобілізації.

Під час "безтямного весілля": Роксолана Москва з мамою Богданою Москвою

Першим про затримання Ростислава Ільницького та Богдани Москви поінформувало видання «Варта 1».

Підозрювані в організації схеми для ухилянтів Богдана Москва та її зять Ростислав Ільницький

Попередньо відомо, що Ростислава Ільницького та Богдану Москву підозрюють в організації схеми для ухилянтів.

Правоохоронці затримали адвокатку «на гарячому» після отримання від потенційного ухилянта 3500 доларів за вирішення питання щодо встановлення йому групи інвалідності.

Правоохоронці затримали адвокатесу Москву “на гарячому”

Під час обшуку на горищі її будинку виявили зятя – розшукуваного експрокурора.

Ільницького знаходять на горищі у Москви

ПОГОРІВ ЧЕРЕЗ ВЕСІЛЛЯ?

Нагадаємо,

  • У жовтні 2023 року розгорівся скандал навколо весілля колишнього прокурора Ростислава Ільницького. Він влаштував розкішне весілля з екс-працівницею ДБР Роксоланою Москвою, донькою львівської адвокатки Богдани Москви.
  • Наречена сама оприлюднила фото і відео зі святкування у своїх соцмережах. На це звернули увагу журналісти.

  • Святкування відбувалося два дні у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, неподалік Львова. Уважні користувачі соцмереж визначили вартість ювелірних прикрас нареченої: діамантовий браслет Bvlgari Serpenti за $34 тисячі та сережки Van Cleef за $31,5 тисячі.

  • За два дні молодят привітали вісімсот гостей, а також поп-зірки Олександр Пономарьов, Ольга Полякова і Дзідзьо. Їхні гонорари за виступ на весіллі немаленькі: Пономарьов і Дзізьо коштують по $12 тисяч, а Полякова може потягнути і всі $25 тисяч доларів.

  • Сумарно 50 тисяч доларів за трьох виконавців, а ще був ведучий Григорій Решетнік та гурт «Дзвони сонця». І не забуваймо про весільний торт, розміром з львівську Ратушу, ціна якого стартує від ста тисяч гривень. Професійні кондитери, глянувши на фото, кажуть помножити цю суму в кілька разів.

  • Ростислав Ільницький був у розшуку близько півроку (з грудня 2023 року) за підозрою у підробці та використанні підроблених документів для виїзду за кордон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень