РФ посилить наступ, використовуючи «тижні» до надходження допомоги від США – ISW

Крім того, «демократи» завалили Ленд-ліз?

Дехто впевнений, що Захід веде Україну до певного «примирення» з РФ, і, як мінімум, перемир’я має настати ще до початку Олімпійських ігор в Парижі.

Мовляв, і виділення Конгресом США допомоги Україні слід розглядати саме в цьому ключі – можливого тиску на РФ задля примушення його до миру.

ОДНАК, НЕ ВСЕ ТАК ПРОСТО

Російські війська можуть активізувати наступальні дії та ракетні удари по Україні найближчими тижнями, щоб використати часовий проміжок до прибуття нової допомоги від США.

Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

ПРОТРИМАТИСЯ ДО 9 ТРАВНЯ?

Зазначається, що очікування на схвалення законопроект від Сенату США і підписання президентом Джо Байденом, а також логістика доставки американської допомоги до лінії фронту в Україні, ймовірно, означатимуть, що надана допомога не почне впливати на ситуацію на лінії фронту протягом, як мінімум, декількох тижнів.

Тож, на думку аналітиків, ситуація на фронті, ймовірно, продовжить погіршуватися протягом цього часу, особливо якщо російські війська посилять свої атаки, щоб скористатися часовим вікном до прибуття нової допомоги від США.

 

Інститут зазначає, що українські війська можуть зазнати додаткових невдач у найближчі тижні в очікуванні безпекової допомоги від США.

КОНГРЕС НЕ ПІДТРИМАВ ПОЛОЖЕНЬ ПРО ЛЕНД-ЛІЗ?

Також в інтернеті можна зустріти й такі оцінки голосування в Конгресі по Україні:

Ось саме відео Любарського: це чоловік із Харкова, він єврейського походження, вже давно у США і став там мільйонером. Любарський прихильник Республіканської партії (але не Трампа) і, насправді, його позиція багато в чому дуже проукраїнська.

Як мінімум, у питаннях протидії військовій агресії РФ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень