Георгіївській стрічці встановили у Рівному пам'ятник? (ФОТО)

До питання кольороподілу

Шкода не 1-е квітня.

Звернув на себе увагу матеріал сайту tomat.rv.ua

У Рівному завершено реконструкцію Привокзальної площі

Передовсім, кинулося в очі фото.

Те, що ми бачимо, нагадує пам’ятник героям війни, де Георгіївську стрічку представлено у вигляді стилізованого банта чи військового ордену. Все це на стелі перед залізничним вокзалом Рівного.

Вірогідно, що виною тут – підсвітка.

Як сказано:

Стела на Привокзальній площі нарешті набула довершеності. Її окрасою стала символіка міста – логотипи Рівного у вигляді вишиванки на кожному з трьох боків стели із LED-підсвіткою.

 

За словами заступника начальника міського управління житлово-комунального господарства Володимира Лапюка, логотип з підсвіткою – це вже завершальна стадія реконструкції площі, яку розпочали 2015 року.

Можливо, що кореспонденти tomat.rv.ua просто якось невдало зробили своє фото, однак, є підозра, що LED-підсвітка у темну пору доби реально спотворює оригінальний червоний колір на помаранчевий, який у поєднанні з темним тлом починає виглядати як стилізований бант із Георгіївської стрічки.

Такому хибному враженню неабияк сприяє загальна «наїжаченість» нашого логотипу, який прямо нагадує декому протитанкового їжака.

Тож не виключено, що привокзальна площа Рівного тепер стане місцем вечірнього та нічного поклоніння любителів Георгіївської стрічки з усієї України та країн СНД

Жарт

P.S.

Деякі рівняни, яким ми не можемо не довіряти, стверджують, що кольори – це виключно проблема фотографії.
Що в реальності логотип, навіть із підсвіткою вночі, виглядає, все ж, ближчим до червоного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень