Ольга Кульчинська подякувала Нью-Йорку, який нею захоплювався та їй – аплодував

І «Метрополітен опера», де вона сяяла у «Богемі»

«Богема» це опера Пуччіні.

В Нью-Йоркській «Метрополітен Опера» вважається, що шедевр Пуччіні найкраще втілив у 1981 році леґенларний Франко Дзефереллі – уславлений кінорежисер і постановник.

Його «Богема» вважається феєричною, і от цього року керівництво «Метрополітен олпера» вирішило відновити цю оперу у повній відповідності до задуму Дзефереллі.

 

Не в останню чергу це відбулося дякуючи неймовірним акторським здібностям та вокальній майстерності Ольги Кульчинської з Рівного, яка просто таки «блістала» у ролі Мюзетти.

Ви могли бачити заголовки загальноукраїнських та місцевих виданнях типу: «The New York Times» відзначив сопрано уродженки Рівного у «Метрополітен Опера»

І не просто відзначив, але й виніс фото саме з нею для розповіді про цьогорічну постановку.

Це при тому, що «Метророполітен опера» допускає на свою сцену лише найкращих, а трупа «Богеми» у нинішньому сезоні була просто фантастичною.

Однак, все одно, всі виділяли Ольгу Кульчинську.

Сьогодні вона написала:

«Майже два місяці просто пролетіли ... Я насолоджувався кожною хвилиною життя в цьому прекрасному місті, зустрічаючи стільки чудових людей, і звичайно співаючи на цій великій сцені @metopera.

 

Яким щастям і благословенням було для мене все це! Вдячна Богові, всім моїм вчителям, моїм батькам, усім, хто підтримував мене весь цей час.

 

Надзвичайно вдячна моїм дивовижним партнерам і колегам, усім у «Метрополітен опера», хто приходив, хто надихав мене своїми усмішками, душевною добротою та любов’ю до нашого мистецтва.

 

Люблю вас усіх!!! Буду сумувати за вами!!! І вже рахую дні до нашого побачення у наступному сезоні»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень