Положинський вийшов із суду над Riffmaster-ом і заявив, що припиняє виступати (ФОТО/ВІДЕО)

З гуртами «Тартак» і «Був’є»

Український співак і шоумен Олександр Положинський більше не буде виступати з гуртами «Тартак» і «Був’є», лідерами яких він був з часів їхнього створення.

Про таке своє рішення Олександр повідомив у відео на Facebook 5 лютого.

Положинський записав це відео одразу після чергового засідання суду у справі музиканта Андрія Антоненка (Riffmaster), якому інкримінують вбивство Павла Шеремета.

Андрій Антоненко Riffmaster (ліворуч) та Олександр Положинський (праворуч) багато виступали разом  і були близькими товаришами

Найлогічніше таке післясудове рішення Положинського пов'язувати з тим, що він там почув чи побачив, але сам музикант заперечує будь-який зв'язок між цими подіями:

«Це ніяк не пов’язано зі справою, по якій судять Андрія Антоненка (Riffmaster).


Так співпало, що сьогодні я вирішив припинити свою участь у значній частині свого життя – я вирішив, що більше не виступатиму з «Тартаком» і «Був’є»…


Я зрозумів, що все, більше не можу. Дуже просив би вас не впадати в якийсь депресняк з цього приводу. Все-таки це були прекрасні роки, і багато хорошого ми зробили», – сказав він.

Натисніть плей для перегляду відео

Співак також попросив не турбувати його запитаннями щодо свого рішення і сказав, що наразі конкретних планів не має.

Олександр Положинський – лідер гуртів «Тартак», створеного у 1996 році, «Був’є» (2014) та проекту «Ол.Ів.'Є» (2019 році).
 

Народився в Луцьку, навчався в місцевій школі та Львівському військовому інтернаті. Має вищу економічну освіту – закінчив економічний факультет Луцького технічного університету за спеціальністю «економіка підприємства».


Створив гурт «Тартак» у 1996 році задля участі у фестивалі «Червона рута». Станом на 2019 рік гурт видав 10 студійних альбомів, три – реміксів, та три збірки. З «Був’є» Положинський випустив 12 пісень.
 

Крім того,  працює ведучим на телебаченні та радіо: зокрема, вів передачу «Свіжа кров» на телеканалі М1, яка займалася пошуком і підтримкою молодих талановитих гуртів, а також веде програму «Звуки про» на «Радіо НВ».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень