Ні – Жванецькому!? Одеса раптом вирішила масово перейменувати вулиці? (ТАБЛИЦЯ)

За наказом ОВА (с)

Жванецький завжди займав достатньо проукраїнську позицію. Чим уже він завинив?

Голова Одеської обласної державної адміністрації Олег Кіпер підписав розпорядження про перейменування низки вулиць та провулків в Одесі та області.

Щоправда, розпорядження, ніби ще не оприлюднене, хоча його примірник вже потрапив до ЗМІ

Заплановане перейменування цілої низки відомих вулиць та площ.

 

Зокрема, Думська площа, вулиці Бабеля та Жванецького зникнуть з карти міста.

Понад 100 перейменувань за ініціативою тамтешньої ОВА. Щоправда, в цьому переліку ще, начебто, можливі зміни, бо вже є дуже багато невдоволених

Рішення було ухвалене обласним керівництвом в обхід міської ради Одеси. Згідно з ним очікується, що:

Вулиця Пушкінська буде перейменована в Італійську, вулиця Паустовського стане вулицею 28-ї бригади, а Армійська отримає нову назву – Незалежності.

 

Вулиця Буніна зміниться на Ніни Строкатої.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер сам уродженець Одещини. Можливо він ще відмінить своє розпорядження, або внесе в нього певні зміни

Вулиці, названі на честь відомих одеситів, чомусь, також підлягатимуть змінам. І, певно, саме це викликає найбільший резонанс:

Вулиця Бабеля перейменують на честь Дмитра Іванова, вулиця Ільфа і Петрова – на Сім’ї Глодан, а бульвар Жванецького стане бульваром Військово-морських сил.

Думська площа отримає нову назву – Біржова, а вулиця Маріїнська у Великодолинському перетвориться на вулицю Олега Кушніра.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень