Націоналіст із Рівного на каналі "Ньюс-Фронт"

У четвер, 24-го вересня, до журналіста і директора «Радіо Трек» Миколи Кульчинського надійшло повідомлення через Фейсбук наступного змісту:

«Добрый день. Вам пишут из ИА Ньюс-Фронт. Будьте добры, скажите, мы могли бы с Вами, как с жителем Ровно, обсудить обстановку в Вашем городе посредством скайпа? Можно на условиях анонимности. Настроения горожан, чего ожидают».

Як стверджує Микола Кульчинський, він сприйняв це за пропозицію дати коментар щодо передвиборчої ситуації у місті, але за браком часу запропонував підшукати іншого експерта. Однак, ІА «Ньюс-Фронт» наполягало, щоб участь в розмові брав саме він.

Пошук в інтернеті показав, що «Ньюс-Фронт» -- агенція з т.з. "Новоросії". Це радикально змінило зацікавленість нашої сторони і бажання розказати мешканцям т.з. ЛНР/ДНР про Рівне та Рівненщину.

Однак, розмова вийшла про інше.

Про Мир, Війну, Свободу Слова, Націоналізм і Референдум.

Подивіться.

Розмова відбулася у п’ятницю, 25-го вересня. Близько 13.00.

«Радіо Трек» висловлює вдячність ІА «Ньюс-Фронт» та ведучому програми «На самом деле» Сергію Веселовському за надану Миколі Кульчинському можливість – донести власну позицію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень