Нардеп від Рівненщини – в переліку найбагатших у ВРУ (ФОТО)

Щоправда, лише в одній «номінації»

Сьогодні «Українська правда» надрукувала матеріал «Кишені навиворіт. Найбагатші депутати Ради»

Укладачі цього матеріалу, зокрема, пишуть

Ми обрали депутатів, чий минулорічний дохід склав більше одного мільйона гривень. Чимало депутатів стали мільйонерами завдяки відчуженню рухомого та нерухомого майна, деякі завдяки отриманню подарунків та призів.

 

 

Для зручності сприйняття ми суб’єктивно розділили депутатів на різні групи за наявністю доходів, автомобілів, квартир та іншого майна.

Проаналізувавши подані «УП» переліки, ми знайшли лише одного депутата від Рівненщини: у категорії «квартири». (Можливо, когось пропустили, то, вибачайте, - ред.)

Це Василь Яніцький.

Зазначимо, що навіть у наведеному (не головному) переліку наш депутат йде останнім.

Яніцький задекларував будинок і три квартири, що є власністю його родини.

Зазначимо, що цей матеріал «УП» виходить на тлі гучного скандалу, пов’язаного із геть нещодавнім придбанням елітного житла одним із професійних «анти-корупціонерів» Сергієм Лещенком.

 

Лещенко, тісно пов’язаний з «УП», придбав собі недобудовану квартиру за 7.5 млн грн, повідомивши, що половину коштів йому «позичила» Олена Притула – власниця сайту «Українська правда».

Сьогодні ж з’ясувалося, що інший провідний «анти-корупціонер» Світлана Заліщук ще 27 лютого 2014 р. теж придбала собі елітну квартиру, яка нині оцінюється у 13000000 грн.

Квартира Заліщук на Софіївському майдані у центрі Києва має площу 158 кв.м.

 

Заліщук була попередньою «громадянською дружиною» того ж самого Сергія Лещенка.

Пізніше вони обоє (Лещенко та Заліщук), як «активні борці з корупцією» та «відомі громадські активісти» ввійшли до партійного списку БПП і стали народними депутатами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень