«Над проваллям у Рівному»: звернення волонтера біля вольєру з собаками: Треба ВАША допомога (ВІДЕО)

Залишилося два дні

Проблема кричуща: притулок для собак у м. Рівне може буквально піти під землю.

Нестандартний спосіб привернути увагу людей до цієї ситуації знайшла Наталія Ющук. Наталя відома в Рівному як активний зоозахисник і людина, яка справді любить собак та віддає їм частину своєї душі та свого життя.

Вона подала Проєкт, який потребує вашого голосу. РЕАЛЬНОГО

Сьогодні волонтерка виклала відео, яке записала буквально над проваллям поряд із вольєрами Центру стерилізації в м. Рівне.

 

Центру, який ніяк не може перетворитися на повноцінний притулок для собак, а нині й просто ризикує провалитися в урвище:

Наталя Ющук раніше керувала центром стерилізації, тож знає цю проблему як ніхто, бо оббиває з нею владні кабінети вже не один рік.

Вона каже:

- З кожним роком територія все більше руйнується й споруда в якій перебувають тварини в післяопераційний період, й вольєри в яких живуть собаки скоро можуть опинитися над прірвою.

 

Якщо Проєкт влаштування благоустрою та підпірної стінки в центрі стерилізації набере велику кількість голосів то вже в 2022 році міська влада виділить 999тис. грн фактично на порятунок даної земельної ділянки цільове призначення якої – Будівництво притулку для безпритульних тварин.

 

Лишилося 2 дні до завершення голосування, будь ласка, підтримайте.

ЯК ПІДТРИМАТИ ПРОЄКТ?

Треба просто перейти на сторінку Влаштування благоустрою та підпірної стінки Центру стерилізації КАТП 1728, вул. Київська, 100г

 Ніби просто, але є проблема. Наталя каже, що люди радо лайкають її дописи, щиро коментують та виказують підтримку, але фінального кроку – не роблять.

Тож прохання від волонтерів:

Зробіть цей крок, зайдіть на сторінку Проєкту та проголосуйте. Витратьте 5-10 хв. на користь безпритульних собак.

ЩЕ ВАРІАНТ (УВАГА)

Якщо ви знаєте людей, які вже віддали свої голоси за той чи інший проект (особливо часто це роблять батьки школярів, які отримують вказівки та роз’яснення від класних керівників), то прохання:

  1. Попросіть їх пояснити Вам – як це все просто зробити і проголосувати за Проєкт благоустрою Центру стерилізації.
  2. Попросіть їх самих віддати ще один голос саме за цей Проєкт. Бо кожен має право віддати аж шість голосів. Тобто проголосувати за 6-ть проектів. Тож хай одним із них буде саме цей: Проєкт благоустрою Центру стерилізації

Ось пряме посилання: https://rivne.pb.org.ua/projects/110

Також Вам будуть вдячні, якщо Ви поширите саме це звернення, бо голосування триває лише до 01 жовтня. Тобто, голосувати треба буквально вже:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень