Сергій Лазо порвав публіку на «Зеленці» (22 ФОТО)

«Поетичний Вудсток» у Рівному

У неділю, 17-го липня, на Зеленій естраді Рівненського парку ім. Шевченка пройшов т.з. «Поетичний Вудсток» – віршований концерт авторів та виконавців сучасної української літератури, лауреатів різноманітних читацьких та глядацьких симпатій і національних та міжнародних премій.

Усі вони переважно – слухачі арт-семінару «КУСТ», який тривав у Рівному ще з п’ятниці 15-го.

У неділю ж, на «Зеленці», серед інших присутніх були помічені:

Сергій Пантюк – український письменник, журналіст, громадський діяч і видавець; Василь Кузан – український поет, журналіст та лектор, автор 17-ти книжок; Олександр Косенко – український поет, голова Кіровоградської обласної організації НСПУ; Микола Славинський – український прозаїк і журналіст, літературний критик і видавець; Леся Мудрак – українська поетеса, критик, перекладач, кандидат філологічних наук тощо.

Однак, «порвав публіку» цього вечора – Сергій Лазо – автор слів та музики до багатьох відомих пісень із репертуару Гайтани, «СКАЙ», Віктора Павліка, «Менсаунд» та інших.

При цьому багатьох вразило не лише те, що автором відомих хітів є для багатьох невідомий – Сергій Лазо, а те, як по-новому, по-свіжому зазвучали ці усім відомі пісні у характерному – авторському – дуже чоловічому і шлюзовому виконанні.

Публіка шаленіла, плескала та підспівувала.

 

Єдине, що публіки, на жаль, було не так вже й багато.

Зазначимо також, що модераторами поетичної імпрези були: Голова Рівненської обласної організації Національної спілки письменників України Ірина Баковецька та Андрій Пермяков.


[media=66010]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень