Мистецтво заробляти гроші та не паритися: фільми, які варто подивитися

Від Олега Нечидюка

Карантин чи ні, але на пошук нормального фільму завжди потрібно чимало часу.

Радіо Трек пропонує вам фільми, які перевірені на "власній шкірі". Тепер щоп'ятниці о 20:00 ми викладаємо по дві стрічки від когось із нас. 

Сьогодні у нас: 
 
ОЛЕГ НЕЧИДЮК - комерційний директор 

 

Форест Гамп США (1994)
 

Хто не чув про цю стрічку, той не знає, що таке кінематограф. Форест Гамп – надзвичайно світлий (деякі критики навіть кажуть «магічний») фільм. Режисер Роберт Земекіс взагалі любить знімати стрічки про диваків («Назад у майбутнє», «Хто вбив кролика Роджера») і у нього це на диво добре виходить.

Форест – хлопець із розумовою вадою, тож всю драматичність нашого світу він осягнути не здатен. І це чудово, оскільки не зациклюючись на мирських проблемах, Гамп досягає того, чого хоче. Оскільки ми дивимося на все очима Фореста, то не дивно, що майже усі персонажі фільму - позитивні.

Для свого часу стрічка видалася новаторською з технічної точки зору. Комп’ютерна графіка використовується там, де ви й не здогадаєтеся про її існування. Хіба що кадри з кінохроніки. Том Генкс зустрінеться з «реальними» Джоном Кеннеді та Джоном Леноном, проведе вас через ключові моменти історії другої половини XX ст. і покаже, що життя чудове, просто не варто себе накручувати.   

 

Вовк з Волл-стріт (США 2013)

Масштабна комедійна драма про Френсіса Белфорта (Леонардо ді Капріо)  – фінансового брокера, який продасть найнерентабельніші акції найвибагливішому покупцеві за невиправдано високою ціною.

Із захватом за цим стежать його колеги та ВИ. Хист Белфорта приводить його у фінансовий центр США – Волл-стріт. Головний герой швидко заробляє величезні гроші. І тут починається повний треш – гучні вечірки, оргії усім офісом, запуски карликів з гармати.

Однак наркотики та алкоголізм мають свої наслідки. Крім того, Белфортом зацікавилося ФБР через його фінансові махінації. Усе засновано на реальних подіях, які відбулися у 80-х. 

Стрічку зняв один із найвпливовіших режисерів США Мартін Скорсезе. Зазвичай він знімає щось серйозне, аж раптом течія змінилася у протилежний напрямок. 

 

ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: фільми
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень