Унікальний україно-англійський словник вийде друком у США (ФОТО)

Безпрецедентне видання

Про це Юрій Шевчук повідомив на своїй сторінці у Facebook. Його словник не має аналогів ані в слов’янському, ані в англійському словникарстві.

“Українсько-англійський комбінаторний словник” – це не тільки перший комбінаторний словник, що ставить за мету навчити поєднувати слова у речення, але й перший словник, в якому найчастотніша ділянка українського лексикону описана англійською мовою, – повідомив автор.

Видання буде корисним як тим, хто цікавиться українською, так і тим, хто бажає покращити свої знання англійської

"Словник синтезує головні риси одразу шести инших різновидів словників: 1) двомовних перекладацьких, 2) комбінаторних, 3) навчальних, 4) фразеологічних, 5) синонімічних та 6) енциклопедичних.


Він призначений для тих, хто вивчає українську на всіх рівнях - від початкового чи середнього до поглибленого й найвищого, для тих, хто вивчає англійську мову, а також для перекладачів, викладачів мови та теорії і практики перекладу, контрастивного та когнітивного мовознавства та для таких фахівців, як дипломати, журналісти, бізнесмени, науковці та инші, що цікавляться Україною.


Формат Словника 21.6 см на 30.5 см, об’єм 1.000 сторінок."

[media=206404]Оформити попереднє замовлення на словник можна ТУТ.

Юрій Шевчук — український мовознавець, журналіст, кандидат філологічних наук. Викладач української мови в Колумбійському та Єльському університетах. Засновник і директор Українського кіноклубу, що діє в Колумбійському університеті. Автор найновішого інтерактивного підручника для американських університетів «Українська для початківців» (Beginner's Ukrainian). 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень