«Компромісу з РФ не буде»: офіційна делегація України перебуває зараз у Вашингтоні (ФОТО)

«Reuters» цитує Єрмака

Фото з публікації в "Ройтерз". Цікаво, що було обрано саме такий кадр

Українська офіційна делегація перебуває зараз у Вашингтоні. Зеленського немає. Очолює делегацію Єрмак.

Про це, зокрема, пише Рейтерс у великій статті під заголовком: «Україна не готова до компромісів з РФ», - каже помічник Зеленського.

Зокрема, повідомляється, що в рамках зустрічей, керівник ОП Андрій Єрмак провів переговори із радником президента США з питань безпеки Джейком Салліваном.

Скриншот з публікації в Reuters. На фото -- Саміт Миру у Швейцарії (дата фото 16 червня 2024 р.)

Стосовно самих переговорів, західні журналісти відзначили принципову позицію української делегації:

«Україна не готова йти на компроміс із Росією та відмовлятися від будь-якої території, щоб припинити війну», - сказав високопоставлений український чиновник у вівторок, відповідаючи на запитання про заяву кандидата в президенти США Дональда Трампа, що він міг би швидко припинити конфлікт.

За словами Єрмака: "Вибои прзидента США це справа і вибір -- американського народу"

Глава Адміністрації президента України Володимира Зеленського під час візиту до Вашингтона заявив журналістам, що Київ прислухається до будь-яких порад щодо досягнення «справедливого миру» у війні.

«Але ми не готові піти на компроміс щодо дуже важливих речей і цінностей... незалежності, свободи, демократії, територіальної цілісності, суверенітету», - сказав він.

Візит Єрмака відбувся напередодні саміту НАТО, який пройде наступного тижня в столиці США. Очікується, що головною темою саміту стане саме обговорення ситуації в Україні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень