Комплекс для великих рок-концертів таки з’явиться у Рівному (ФОТО)

Муляренко сказав, що гроші – затвердили

Щоправда, голова РОДА говорив про спорткомплекс на Макарова, але…

Цей спорткомплес матиме лише сидячих – 3000 місць

Це означає, що разом зі стоячими місцями, на один концерт у Рівному можна буде продавати до 10 000 квитків.

 

Це означає, що вартість відвідування концертів відомих виконавців у Рівному (і не лише рок-виконавців) може впасти, щонайменше, удвічі.

До того ж, такі концери із відносно недорогими квитками у спорткомплексі на Макарова зможуть приводити до Рівного кожного разу по дві-три тисячі туристів з інших міст. Якщо не більше.

Зокрема туристів із того ж Луцька, які, не виключено, залишатимуться ночувати у Рівному і таким чином залишатимуть саме тут свої гроші.

Одним словом.

Ось що сказав Олексій Муляренко

«Днями Комісія Мінрегіонбуду погодила 100 відсотків проектів, які цьогоріч будуть будуватись на Рівненщині, за кошти Державного фонду регіонального розвитку!


Нагадаю, що перше місце в цьому списку займає будівництво спорткомплексу на вулиці Макарова в місті Рівне. На цей об'єкт в цьому році з ДФРР планується виділити 30 мільйонів гривень. Окрім ДФРР, щонайменше 15 мільйонів гривень надійде з іншого джерела державного фінансування – субвенції на будівництво спортивних арен. Також на цей об'єкт з обласного бюджету вже передбачили перші 5 мільйонів гривень.

 

Наразі маємо 50 мільйонів гривень для гарного старту будівництва цього важливого для нашої області інфраструктурного об'єкту. Адже на сьогодні на території західної України відсутні спортивні бази такого рівня.

 

Нагадаю, що І-ша черга спорткомплексу передбачає будівництво універсальної спортзали для ігрових видів спорту з трибунами на 3000 місць та з можливістю проведення змагань навіть міжнародного рівня. Але головне, що цей об'єкт дозволить значно покращити умови та можливості для тренувань з багатьох видів спорту як рівнян, так і жителів області.


Також важливою перевагою цього спорткомплексу є те, що за потреби він трансформуватиметься в концертний або виставковий зали.

 

А це, у свою чергу, передбачатиме суттєві додаткові надходження до обласного бюджету та визначення в подальшому саме нашого міста для проведення різноманітних спортивних, виставкових і культурних заходів.

Проектна реалізація будівництва триватиме близько трьох років»

Пошвидше б!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень