Білецька затролила Самопоміч – Рівне (ФОТО/ВІДЕО)

Через «тризуб»

Не всі дії політиків і посадовців до Дня міста чи незалежності України викликають однакове захоплення у простих городян.

Є й городяни, яким – що не зроби, все – не так.

Однак, періодично в потоці безперестанного голосіння, нарікання й критики, яким загалом грішить Фейсбук (на відмінну від вКонтакті, до речі, де публіка – не менш патріотична, але значно менш заточена на публічні «ізліянія», надривні заламування рук та емоційні заголяси) трапляються спостереження й цілком правильні та коректні.

Зокрема, сьогодні рівненська журналістка Інна Білецька цілком слушно звернула увагу своїх фолловерів на досить дивний піар-хід одного місцевого партосередку.

От як ви думаєте, що на картинці?

 

Думаєте, фотодоказ компактного заселення рівненського готелю? Нєа.

 

Я вам скажу – за версією рівненської Самопомочі, такий вигляд має тризуб. І це не прикол, це такий "подарунок" рівнянам до дня незалежності. Подарунок, вартий платних сюжетів на місцевих каналах. Простєнько і со вкусом. Нічого зайвого, прямі лініі, мінімалізм, лаконічність форм.

 

Кажуть, засвітили тризуб на фасаді готелю. На жаль, я не бачила вживу і тому не змогла розплакатись від зворушення.

 

Словом, творча рівненська самопоміч, я вимагаю ще подарунків. Ще горизонт, який розділяє синє і жовте нам подаруйте, зоряне небо, захід сонця, засвітіть ще щось. Не зупиняйтесь. Ви прекрасні у своїй безпосередньості.

 

Блін, ну кльово ж. Кльовооооо!

До речі, те, що Білецька каже правду, підтверджує і відео зі сторінки «Самопомочі-Рівне»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень