Група «активістів по найму» заганяє поліцію м. Рівне? (11 ФОТО)

За хмари (АК)

Зліва -- Євген Новицький

Ми вже якось писали про одного з лідерів неформального угрупування досить дивних рівнян.

Рівнян, які, на перший погляд, абсолютно щиросердно вже довший час демонструють свою безтямну Нелюбов до Володимира Зеленського.

Начебто геть безкоштовно та не переслідуючи жодних меркантильних інтересів.

Їхнього своєрідного лідера звати Євген Новицький. Як виглядає, він є ще й активістом ЛГБТ/ЛЖВ, але останнім часом його «цепануло» конкретно на Зеленському.

Не виключено, що за Зеленського тепер просто краще платять.

 

Вибори.

Так чи інакше, саме цього чоловіка якось дуже дивно була затримувала поліція м. Рівне практично вже в «ніч тиші» перед другим туром виборів, коли наш герой героїчно розклеював містом кольорові листівки.

Листівки, роздруковані кимось, можливо, у передвиборчому штабі конкурента Зеленського.

Ми писали про це в матеріалі: Людей з листівками проти «Зе» масово затримують у Рівному? (ФОТО)

У згаданому тексті наводилися слова однієї з активісток, яка закликала всіх приходити до міськвідділу поліції на вул. Пушкіна, бо, мовляв, «двоє активістів з листівками затримані на Пушкіна і щойно подзвонила одна правозахисниця, що, нібито, затримано неповнолітню».

Тією неповнолітньою й була сьогоднішня зірка інтернету та інформаційного простору Дарія Коцюруба.

Зі слів Дарії, вчора її «затримали» і вона пережила «справжній шок», від якого досі не може оговтатися.

На мою ж думку, це все «театр не одного актора», в якому 16-річна Дарія під керівництвом старших товаришів та тих, хто, найпевніше, «заряджає» їх грошима, дуже непогано зіграла свою роль.

 

Просто блискуче зіграла: про неї тепер говорить вся Україна.

Так чи інакше, ви могли прочитати в нас офіційні точки зору та заяви всіх сторін.

Зараз ви читаєте авторську колонку (АК). Тут і далі виключно авторські припущення стосовно всього побаченого та почутого за два дні. Редакція може не поділяти думки автора.

Отже:

Існує кілька фото Дарії та її товариша під час їхньої акції, яку вони називають пікетом. Цікаво, хто робив ці фото, але ще цікавіше – навіщо Дарія робила собі чотири плакати, якщо стояти вона збиралася лише з одним своїм товаришем?

Як удвох вони збиралися тримати чотири плакати?

Ще цікаво:

Хто ця третя особа, яка допомагає їм тримати один із двох плакатів?

 

Чому її не запросили до відділку?

Крайня зліва -- звичайна перехожа Наталя, яка просто вирішила висловити свою підтримку пікету

Дарія каже нам про існування певної напівміфічної «жінки з перегаром», яка, нібито, категорично виступала проти пікету Дарини та її 20-річного побратима по протесту.

Була така жінка чи ні, невідомо. Можливо, якась «городська сумашедша» побачила когось, до кого відчула нестримний потяг та бажання підійти. Не можна виключати.

Однак, найпевніше, такої жінки не було. Або ж вона могла бути геть тверезою і, не виключено, що реагувала не на плакати, а на якісь вигуки та крики.

На підтвердження такої версії може свідчити допис від Ганни Рожкової у стрічці все того ж Євгена Новицького:

Сьогодні у місті Рівне поліція забрала до відділку двох активістів, які проводили мітинг за імпічмент президента.

Мітинг.

То все-таки це був мітинг? На мітингах типово щось говорять, ні? До кого зверталися ці самотні – нікому нецікаві – двоє? Вони щось вигукували у порожнечу?

Чи можна припустити, що ці, з дозволу сказати, «ДІТИ» намагалися привернути до себе увагу перехожих, щось до них вигукували та промовляли?

 

Чи можна припустити, що ці, з дозволу сказати, «ДІТИ» свідомо хотіли, аби в результаті таких їхніх дій на них хтось поскаржився і до них прибула… поліція?

Питання, яке залишається незрозумілим:

Чому до цих пікетувальників-мітингувальників прислали пішого працівника з міськвідділу на Пушкіна, а не надіслали патруль?

 

Чому цим дивним «оні-же-дєтям», якщо вони стояли мовчки, просто не виставили охорону, аби їх ніхто не чіпав?

 

Чому взагалі туди прийшла поліція? Хто їх скерував? За чиїм конкретно викликом/скаргою? З якого конкретно номеру телефона?

Реально більшість фото з місця події зробив саме молодий чоловік небайдужий до/для Радіо Трек

Запитуємо, бо найлогічніша версія всього цього «цирку» така:

Новицький отримав замовлення на акцію.

 

Акцію виконували «оні-же-дєті».

 

Можливо, планувалося, що учасників пікету буде чотири, а то й більше.

 

Найімовірніше, частина співучасників, які відробляли замовлення, стояли довкола й демонстрували інтерес та робили фото.

Не виключено, що саме хтось із цих співорганізаторів акції підійшов та учинив невеликий скандал спеціально для привернення уваги.

Не виключено, що навіть дзвінок до Поліції робив хтось зі співорганізаторів акції. Спеціально, аби поліція прибула на місце проведення – абсолютно нікому нецікавого – «мітингу-пікету».

Поліція прийшла й, по-суті, потрапила в мишоловку.

 

Бо далі правоохоронці мали вже діяти в руслі чинних законів та інструкцій. Серед іншого мали й скласти протокол.

Наталія Вікторівна -- мама Дарії (скрін з сюжету UA:Рівне)

Окремо дивно, безперечно, поводилася мама Дарини, яка, дізнавшись, що її дочка перебуває на Пушкіна, ніяк на це не відреагувала, і лише через 1,5 години прибула до міськвідділу, фактично, вже на вимогу самої поліції, яка не могла дати ради з її донькою.

Дарина ж використала означені 1,5 години для влаштування нею самою ж описаних сцен та ескапад у приміщенні міськвідділу.

 

Сцен, що їх вона описує з позиції жертви, однак уявіть себе не місці працівника поліції, перед якою у суботній день добре підготовлена акторка розігрує сцени з риданнями та заламуванням рук, замість того, щоб просто підписати протокол.

Цікаво, що в проміжках між цими ескападами Дарина ще й каже, що ходила кудись купувати воду та пити каву (тобто її ніхто там особливо не тримав і не мучив?).

Не виключено, що каву вона пила тоді разом із полум’яним «правозахисником» Євгеном Новицьким, який при тій нагоді (чи десь пізніше) постив до Фейсбуку повідомлення такого змісту:

Одним словом, усе сказане нами вище абсолютно не виправдовує дії поліції, яка дозволяє собі вестися на провокації, елементарно не розуміючи, що відбувається.

Рекомендуємо особовому складу більше та активніше читати … Радіо Трек.

І слухати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень