Евальд Герінг провів унікальну операцію у Рівному (11 ФОТО)

На хребті і не тільки

Евальд Герінг - лікар зі світовим ім’ям, професор. Днями він побував у Рівному.

Десятки людей (і не лише з Рівного), яких турбували проблеми з опорно-руховим апаратом, отримали таким чином унікальну можливість отримати консультацію провідного світила медицини у «Міжнародному центрі ортопедії та травматології «ІСОТ» на базі обласного центру ортопедії, травматології та вертебрології КЗ «Рівненська обласна клінічна лікарня».

Евальд Герінг - провідний ортопед-травматолог із Німеччини, де він одночасно викладає студентам та проводить складні операції на суглобах і хребті в університетській клініці міста Minden.

У Рівному професор із Міндена надаві консультації хворим із проблемам суглобів та патологіями хребта, продемонстрував рівненським колегам віртуозне володіння скальпелем та поділився з ними досвідом проведення надскладних операцій.

Однак, сам Евальд Герінг наполягає, що такі візити важливі для нього як обмін досвідом, бо і він багато дізнається від рівненських колег:

- Я регулярно приїжджаю до України, аби лікувати хворих, ділитися своїм досвідом з українськими колегами та навчатися новому досвіду у ваших медиків.

 

Це все для того, аби йти в ногу з сучасною медициною.

Разом із рівненськими лікарями-травматологами на чолі з завідувачем відділення В. Піонтковським німецький професор провів низку сумісних операцій, серед яких ендопротезування кульшового та колінного суглобів і надскладна, унікальна операція на хребті – трансторакальний доступ до грудного відділу хребта.

Простіше кажучи, оперували хребет через грудну клітку.

Загалом за участю професора було проведено три оперативних втручання на хребті.

До цього в Україні такі складні операції виконували тільки в великих спеціалізованих медичних центрах столиці.

Наразі виконують їх і в Рівному на базі обласного центру ортопедії, травматології та вертебрології. Пацієнтам більше не потрібно нікуди їхати, тому що й на Рівненщині працюють висококваліфіковані фахівці, які володіють сучасними лікувальними методиками, та тримають першість у запровадженні багатьох новітніх методик як в області, так і в Україні, наближуючи рівень нашої медицини до європейських стандартів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень