Екс-начальник УМВС у Рівненській області радить Авакову подати у відставку

Арґументи Цимбалюка

Цимбалю́к Михайло Михайлович — генерал-лейтенант міліції, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України.

Вікіпедія про нього подає, зокрема:

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації з 17 липня 2004 року по 19 січня 2005 року та з 16 червня по 21 грудня 2010 року. Голова Львівської обласної державної адміністрації з 21 грудня 2010 року по 2 листопада 2011 року.

Також Цимбалюк керував цілою низкою управлінь та підрозділів УМВС, зокрема, й УМВС у Рівненській області в 2002 р.

Після стрілянини у Княжичах Михайло Цимбалюк ще в неділю на своїй сторінці в ФБ написав текст, з якого ми нижче подаємо ключові тези:

Прикро і неймовірно боляче, що молоді хлопці та дівчата продовжують гинути в лавах поліції внаслідок непрофесійно проведеного реформування правоохоронних органів і трагічна перестрілка минулої ночі підтверджує це.

На жаль, змушений констатувати, що правоохоронні органи спрацювали непрофесійно: операція з затримання грабіжників не була належно опрацьована командуванням, не були враховані наслідки, не було координації дій…

Вкотре наголошую, що широко розрекламована поліцейська реформа проведена не компетентно і поспіхом. Бо ж оновлена поліція – це не лише нові автомобілі та одяг, але, перш за все - якісна підготовка!

 

Прикрі випадки – перестрілка в Дніпрі, на Тернопільщині, а тепер уже й в Києві – результат відсутності адекватного ставлення так званих реформаторів правоохоронної системи до підготовки молодих поліцейських. Усіх цих смертей можна було уникнути!

 

Проте, досвід Дніпра керівництво поліції не навчив, помилки повторюються, а висновки, як бачимо, ніхто не робить. То ж виникає інше питання – чи насправді потрібне Україні саме ТАКЕ реформування правоохоронних органів?

Висловлюю співчуття родинам загиблих поліцейських і впевнений, що винні за їхню смерть будуть знайденні і покаранні.

А керівництво правоохоронних органів держави візьме на себе відповідальність і подасть у відставку, бо рівень довіри до поліції з кожним днем все падає.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень