До Стрільця пускають тільки рідних

А побратими вояка обіцяють наступного разу «теплий прийом» правоохоронцям з Луганщини

Фото - у вільному доступі в Інтернеті

До учасника АТО Сергія Стрільця не допускають нікого, окрім рідних – про таке повідомив головний лікар Рівненського військового госпіталю Олексій Кльонов. Нагадаємо, йдеться про спробу затримання правоохоронцями з Луганська військового рівнянина Сергія Стрільця, якому вдалося вижити в боях під Іловайськом. Щоправда, після повернення додому йому спочатку присвоїли звання підполковника, а потім розжалували до рядового за застосування під час АТО спецзасобів – наручників до озброєного чоловіка, якого підозрювали у співпраці з сепаратистами.

Вчора у Рівне приїхали правоохоронці з Луганська для затримання Сергія Стрільця, він на той час був у лікарні. 38-річному військовому стало погано, його перевели у військовий госпіталь. Про стан військового розповідає Олексій Кльонов:

В нього є гіпертонічна хвороба, другої стадії гіпертонічний криз. Ми надаємо йому допомогу згідно вимог чинного законодавства. Його стан такий, що він не може відповідати на запитання журналістів

Між тим, до Сергія Стрільця пускають лише рідних. Лікарі заборонили йому також спілкування з правоохоронцями. На захист Сергія стали його колеги, про що свідчать їхні дописи у соцмережах.

 

Posted by Микола Капінос on Monday, 14 December 2015
 
Posted by Лиана Диновская on Monday, 14 December 2015

 

А ось представники "Правого сектору" навіть прийшли під госпіталь – кажуть, щоб не дати забрати військового людям з Луганська, які навіть приїхали не на службовому авто. Розповідає керівник "Правого сектору" Рівненщини Роман Коваль:

 

Його звинувачують в тому, що він вчиняв неправомірно і нібито знущався над цим хлопцем. Але з іншої сторони, якщо людина везе зброю і вона потрапила на блок-пост, який охоронявся бійцями під командуванням Сергія, вони просто виконали свій обов‘язок, вони передали його в СБУ, в контррозвідку. Далі всі питання до контррозвідки. Чому сьогодні порушено проти нього справу? Це треба не мене питати напевне, а Міністра оборони, який розжалував його до рядового. Я вважаю, що це не є законно і це є несправедливо.

Тож поки Сергій Стрілець перебуває у стінах військового госпіталю, тобто у відносній безпеці. Що буде далі – невідомо, адже, як переконані місцеві активісти, інтерес до особи Стрільця пов‘язаний з тим, що затриманий ним на Луганщині озброєний чоловік є близьким до одного з міністрів чинного уряду.

 

Ну что заказчики АТОшников, как то не по феншую получается!!!Как и обещал материал по машине выкладываю, просто пиздец ...

Posted by Alexandr Bardash on Tuesday, 15 December 2015

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень