Дівчина з Рівного підкорює Париж (на сцені Національної Опери)

Їй пророкують велике майбутнє

Осучаснений "Севільський цирульник" на сцені Національної Опери в Парижі

Днями французький журнал «Л’ ОперА» опублікував спеціальний матеріал, присвячений лауреату низки міжнародних конкурсів – українській співачці (сопрано) Ользі Кульчинській.

Ольга виконує головну жіночу партію в опері Росіні «Севільський цирульник», яка нині з великим успіхом йде на сцені Національної Опери в Парижі.

Для нашої аудиторії цікавим буде дізнатися, що Ольга Кульчинська – з Рівного.

Як зазначає «Л’ ОперА», основи академічного співу їй заклав ще дідусь – Заслужений артист України, співак Рівненської філармонії Ярослав Кульчинський.

Ярослав Кульчинський

Батьки Ольги – теж музиканти. Це Сергій та Аліна Кульчинські.

Аліна Кульчинська -- віолончелістка

Сергій Кульчинський за консерваторською освітою – піаніст, до останнього часу працював художнім керівником Рівненської Філармонії.

Ольга Кульчинська з батьком

Багатьом рівнянам він також відомий як Протодиякон, чий сильний, густий та  академічно поставлений голос супроводжує церковні служби на головних катедрах – за участю Архієпископа Рівненського та Острозького Іларіона.

Сергій Кульчинський -- за Архієписком Іларіоном -- крайній зліва

Бабуся Ольги (Ганна) теж мала вражаючий голос, але ще ніхто в музичній родині Кульчинських не досягав таких висот, як Національна Опера в Парижі.

Варто зазначити, що Христина – сестра Ольги – пішла музичними стопами своєї мами і нині динамічно прогресує в грі на віолончелі.

Говорячи ж про Ольгу, всі експерти відзначають не лише її вокальні дані, але й неабиякі акторські здібності, що їх ми можемо побачити й в наведеному уривку з осучасненої постановки «Севільського цирульника» на Паризькій сцені.

Послухайте і подивіться. Це... Сильно!

Нижче подаємо ще кілька світлин зі сторінок Ольги та Христини Кульчинських на ФБ.

На сцені оперного театру в Цюріху

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень