Чи врятують мешканців «Ювілейного» бетонні блоки викладені на «Екваторі»? (2 ВІДЕО)

1-квітневий жарт, який має стати – реальністю

[media=223517]

Розваги молодих людей, які «крутять п’ятаки» на «Екваторі» в м. Рівне, безперечно мають припинитися.

Насправді, це те, що новий міський голова Рівного та новий Секретар міської Ради (+ люди, які за ним стоять) мають вирішити ще до травня.

Ефективне рішення – під російський реп – підказують самі ж учасники БМВ-тусовки та їхні прихильники.

01 квітня вони опублікували жертівливе відео на rivne_1283. Жартівливим його робить, власне, ось ця преамбула:

Сьогодні адміністрація ТРЦ «ЕКВАТОР» прийняла рішення розмістити на територію паркінгу бетонні блоки. Так вирішили боротись із любителями дрифту на парковці ТЦ. Роботи по встановленню блоків розпочнуться в суботу.

 
 
 
 

Це, безперечно, дуже смішний жарт. Виглядає як демонстративне глузування з Патрульної Поліції, влади міста, та в першу чергу з мешканців Ювілейного.

Гумористи, наче, прямо кажуть всім, хто там живе:

Ні, ви не будете спати!
 

Бо ми будемо й надалі безперешкодно влаштовувати на «Екваторі» дрифт і ніхто нам нічого не зробить: ні Мерчук, ні Шакерзян, ні Третяк, ні Курас.


Бо наші примхи – понад Усе!

БМВ-клуб намотує круги

Власне, теж саме чується й в останньому інтерв’ю своєрідного лідера цього неформального БМВ-середовища – Олександра Муленка.

В ньому він так і каже: «Це, просто, такий мій стиль життя»
 

Каже це він, до речі, новій зірці рівненської журналістики Діані Білоус, на яку ми Вам рекомендуємо звернути особливу увагу.

Натисніть плей для перегляду

Але повертаючись до наших дрифтерів та тієї проблеми яку вони створюють мешканцям «Ювілейного», позбавляючи їх Конституційного права на відпочинок.

На нашу думку, рішення з «бетонними блоками» було б реально ефективним, але не надто стильним.

Краще вже тоді покласти там «лежачих поліцейських». Чи подумати над якимись іншими конструкціями, які б не заважали паркуватися автомобілям, але б унеможливлювали тут нічне дрифтування.

Кошти ж на облаштування відповідних інженерних рішень мала б запропонувати міська рада Рівного. У плані дружньої допомоги мешканцям «Ювілейного» та істинного відповідального партнерства у трикутнику: Влада-Громадськість-Бізнес
 

Так чи інакше, хтось має протягнути руку дружби мешканцям «Ювілейного» та врятувати їх від нічного ґвалтування через вуха, що його регулярно влаштовують дрифтери на «Екваторі»

P.S,

І, щоб два рази не вставати, звернемо увагу міської влади Рівного, яка, навряд чи послуговується у щоденному житті автобусами та маршрутками

Відновилося ще одне масштабне ґвалтування через вуха мешканців Рівного, яке відбувається зрання до смеркання в різних кінцях міста.
 

Тут якась тернопільська фірма захоплює в тимчасовий полон мешканців Рівного, які змушені стояти на зупинках в очікуванні громадського транспорту, і немилосердно транслює в вуха їм рекламу.

Колись цю порочну практику в Рівному вдалося припинити, дякуючи спільним зусиллям всіх людей доброї волі під керівництвом адмінів групи «РОВНО/РІВНЕ» (нині РІВНЕ: СУСПІЛЬНИЙ ФОРУМ).

Зокрема, ми писали про це 24 листопада 2019 року: Ґвалтування людей через вуха – припиняється на зупинках у м. Рівне (ФОТО)

Однак, після перемоги нової влади, тернопільські підприємці, як виглядає, знайшли якісь нові ходи в коридори місцевої влади.

Тож тепер в Рівному знову на зупинках запанували беззаконня та беспредєл.
 

Зверніть увагу
 

Пліз

Карта розташування гучномовців по м. Рівне до того як їх зняли в 2019 (за матеріалами тогочасної публікації "Четвертої влади")

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень