Чоловік переїхав із окупованого Мелітополя й налагодив випуск озброєння для ЗСУ

Приклад Кузьміна

Анатолію Кузьміну 64 роки, в минулому він – мешканець Мелітополя, однак, зараз живе та працює у Західній Україні.

Як повідомляє Associated Press, в нині окупованому Мелітополі цей чоловік раніше володів та керував підприємством «Мелітопольський завод автотракторних запчастин».

Завод у нього забрали рашисти, тож Анатолій Кузьмін лишився ні з чим і переїхав до однієї з областей на Заході України, де придбав напівзруйноване приміщення колишнього складу та почав усе заново.

 

Нині Кузьмін – власник та керівник заводу, який випускає корпуси для мінометних мін.Його міні-завод уже довів випуск до 20 000 таких на місяць (це з нуля!).

Найближчим завданням для себе Кузьмін вважає налагодження випуску 100 000 корпусів на місяць!

Наступний крок – вибухівка.

- Наразі корпуси вирушають до Румунії і там їх оснащують вибухівкою. Це нікуди не годиться, треба налагодити повний цикл виробництва в Україні, вважає Кузьмін. І налагоджує!

Щоб було зрозуміло: випуск мінометних мін збільшився в Україні протягом року в 40 разів. 80% нових підприємств української «оборонки»  – приватні.

Такі люди, як Кузьмін, працюють день і ніч, щоб налагодити випуск дронів, снарядів, мін у кількостях, необхідних фронту.

Випускати зброю (і боєприпаси) за державними замовленнями в Україні достатньо вигідно, тож побажаємо п. Анатолію Кузьміну стати, зрештою, максимально багатою людиною і допомогти нам усім таким чином – перемогти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень