Черепаха, 10 млн дол./міс. і «бурштиновий прокурор» (6 ФОТО)

Цікавий погляд із «прифронтового» Запоріжжя

Іще четвертого липня, в день вікопомного приїзду до нас Луценка та арешту заступника голови обласної прокуратури, один зі старих рівненських друзів нинішнього генпрокурора, написав у групі «Рівненщина політична»

Комусь стало погано... біля Рівненської обласної прокуратури з'явилася "швидка"..

Написав це Сергій Штурхецький, знаний рівненський журналіст, кандидат наук і політик, який навіть рік чи два керував обласною організацією БПП.

Вересень 2013-го, Луценко та Штурхецький (справа) представляють у Рівному громадський рух "Третя Українська Республіка". До створення БПП залишилося вже менше року, але ніхто про це іще - не знає

Як медіа-активіст Штурхецький має багато знайомих по всій Україні. І от у відкритій ним гілці про «швидку» дописав такий собі Роман П’ятигорець із Запоріжжя. Він запитав:

Серега, а расскажи какой политической силой афелирован этот заместитель?

 

Кто его ставил? Кто отвечает за областного прокурора?


Просто интересно это действительно пошла работа по зачистке или от кормушки пытаются отбросить бывших коллег по коалиции.

Зазначимо, що П’ятигорець із Запоріжжя це не просто так собі Роман, а – голова правління Запорізької обласної організації «Комітет виборців України».

Штурхецький відповів

Політично у нас прокуратура давно перетворилася на свою власну партію. До Майдану служили Пшонці, після - собі. Стосовно того, чи зачистка - подивимося пізніше. І не по затриманням в Рівному чи Сарнах, а по затриманню в Києві

Не зважаючи на таке явне бажання Штурхецького «зійти з теми», П’ятигорець продовжив

Я почему спрашиваю? Наши пацаны тоже там работают (вочевидь під «там» мається на увазі наш бурштиновий клондайк - ред.), но разрешение получали через Ляшко.

 

Сейчас шухер, сказали подождать неделю и назовут нового куратора.


П/С Сами на себя такого не бывает)))))

 

Наш бывший районный прокурор возглавлял вашу область - Черепаха. Так он лично получил орден от Пшонки и лично был направлен на контроль потоков янтаря и поставок на атомную.

Цікавим є наступний пасаж від П’ятигірця

Как может работать прокуратура сама на себя? Серега у вас там что РНР?

 

Область которая дает 10 млн теневых денег в месяц всегда находилась на особом контроле при любом президенте.

Наш Черепаха вернулся из Ровенской области и сейчас строит себе дом на 17 гектарах земли возле Днепра. Так он у вас 6 месяцев поработал)))))

Уже не вперше у публічному просторі «радикальна партія» згадується у прив’язці і до обласної прокуратури, і до бурштину, тож ще раз звернемо увагу на перше запитання П’ятигірця

Серега, а расскажи какой политической силой афелирован этот заместитель? Кто его ставил? Кто отвечает за областного прокурора?


Просто интересно это действительно пошла работа по зачистке или от кормушки пытаются отбросить бывших коллег по коалиции (підкреслення наше - ред).

Дивіться. Якщо на Рівненщині за підтримки БПП свого часу головою обласної ради зробили саме ставленика «Радикальної партії», то чому не можна припустити, що й на посади в обласній прокуратурі Київ ставив людей за домовленістю з Олегом Ляшком, який був тоді членом коаліції?

Хіба не логічно припустити, що тепер, коли коаліція розпалася, і складається лише з БПП та Народний фронту, у Києві вирішили прибрати з усіх посад ставлеників Ляшка і замінити їх – на своїх?

Насправді, це автар Романа П'ятигірця у Фейсбуці

Однак, Сергій Штурхецький, як справжній розвідник, намагається уникнути розмови на цю слизьку тему:

Черепаху пам'ятаємо. Втікав швидко....

На що Роман Пятигорець відповідає

Почему убегал? Он спокойно вышел, отдал вам ключи от пустого и ненужного здания, спокойно пошел домой собрал вещи и уехал с миллионами награбленными в вашей области.

 

После победы революции он стал помощником мэра и возглавил УКС.

 

После полного развала УКСа и каденции мэра он сейчас помощник главы облсовета.

 

Живет припеваючи и реформы после майдана сделали его богаче, влиятельнее и сильнее.

 

А все потому что вы его на площади за ноги не повесили. И сейчас перемены ждете в Киеве, в генеральной и где-то еще.

Одним словом, «o Tempora, o Mores!», чи як зауважила з приводу всього цього Світлана Герасимчук

Мдя... Пам'ятаю, як при Ющенкові прокурорами на Рівненщину призначали у заслання, як на Кіровоградщину. А тепер он яка область стала! Хто там казав, що стає гірше? ))

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень