Це треба показати галичанці Вербі, яка купила собі «мерина» за 10 млн під час Війни (ФОТО)

Історія справжнього Подвигу та Кохання

Цей допис зараз поширюють в інтернеті та перекладають різними мовами.

Було б дуже правильно, якби його прочитала також і славна представниця Галичини на прізвище Вербинець, яка на весь інстаграм хизується постійним придбаннями різного чогось дуже дорогого і мабуть дуже їй потрібного.

«АПОСТОЛ» Андрій

Андрій – добровільно мобілізований. До великої війни він співав у хорі, любив мандрувати. А ще в нього є кохана дружина Аліна.

Саме вона сьогодні дуже зворушливо піклується про нього, живе просто із ним у шпиталі.

Андрій кілька місяців муром брав військкомат, щоб потрапити на фронт. Так він і опинився в 47-ій бригаді, де очолив підрозділ аеророзвідки.


Певний час тому, під час виконання бойового завдання, Андрій потрапив під обстріл. Один зі снарядів вибухнув просто в нього під ногами.

Побратими Андрія та медики, які його евакуювали, були впевнені, що не довезуть хлопця. Між тим, сам Андрій до останнього був при свідомості та віддавав накази.

Андрій втратив обидві руки, очі та частково – слух. В нього майже не було обличчя, однак зараз, завдяки титанічній роботі лікарів, це майже не помітно.

Хлопець зустрічає нас в гарному настрої, жартує та посміхається. Аліна допомагає йому поїсти, зустрічає фізіотерапевта, а після процедури - просто лягає поряд. І те, як вони лежать вдвох - говорить більше будь-яких слів.


Цікаво, що Андрій постійно аналізує, що він зробив не так. Якби він виїхав з позиції раніше, чи навпаки затримався. Але ніколи не думає про те, що міг би не йти на війну. Для нього такого варіанта не існує.

Сьогодні хлопець стабільний, але Андрію та Аліні ще доведеться пройти складну реабілітацію. До того ж, вони активно вивчають можливості так званого біонічного зору. Все це потребує великих грошей.

Ліворуч -- інста-блогерка Верба цілує емблему свого чергового мерседеса

Підтримати хлопця та його сімʼю можливо на сторінці його дружини Аліни @alina_smolenska

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень