«Арсен сам хоче піти...», - Михайло Чаплига про плани і «проблему» Арсена Авакова (ФОТО)

«Сейчас действует договор, что криминал владеет системой МВД» (с)

Арсен і Чаплига: колаж -- наш

Михайло Чаплига чоловік відомий, резонансний. Завсідник різноманітних ток-шоу він позиціонує себе і як політичного аналітика, але в основному як ідеолога профспілкового руху.

Чаплига обертається в колах близьких до влади, то ж його «інсайдерська інформація» становить певний інтерес. Сьогодні він у себе на ФБ повідомив, що Арсен (Аваков), волів би сам скласти повноваження міністра МВС та покинути Україну в напрямку Італії чи того ж самого Лондону.

Єдине, що партія Зеленського воліла б, натомість, відправити його у відставку. Однак робити це мало сенс, на думку Чаплиги, лише після наведення порядку з МВС. При цій нагоді озвучуються два факти, один з яких є буквально вражаючим.

Згідно з ним, системою МВС в Україні володіє «криміналітет».
 

В принципі, завжди казали, що в кожній області є «смотрящий» від криміналітету, але, мовляв, з приходом Авакова «злодії в законі» стали тепер головнішими за керівників управлінь МВС в регіонах.
 

Балачки ці можна (було) вважати звичайними домислами, але той факт, що вони вже починають озвучуватися публічно та обговорюватися на різноманітних форумах і майданчиках, не може не насторожувати.

Тим часом Чаплига прогнозує вірогідну відставку Авакова на Жовтень. От сам його текст:

Михаил Чаплыга

Сорока на хвосте принесла, что вам нет смысла пинать Арсена – он и сам хочет уйти. Устал и хочет выйти из Игры. Больше ему это не интересно и пальмы на вилле дома в Италии более привлекательны, чем тот адище, который останется тут.

Сей хитрый план знают и на Банковой, но им нужно его отправить в отставку ДО того как... Чтоб на всяк случай стабилизировать себе рейтинг.

Период? Конец сентября первая половина октября. Теперь игра идет на опережение.

Вместе с Арсеном скорее всего слетят и многие его протеже... такие как Денисова с (прости Господи) Омбудсмана. На ее место Зеленский нашел ничем не отличающееся чучело...

…Печаль в том, что при таком раскладе у нас наступит адище. Ибо менять Арсена нужно было решив за год 2 задачи:

1. Перехват договора с криминалом – сейчас действует договор, что криминал владеет системой МВД и поэтому есть некоторое подобие правопорядка...

2. Дробление империи МВД, взрощение отдельных самостоятельных единиц и лишь потом смена главы оставшегося огрызка.

В противном случае сами понимаете... Ибо сейчас ситуация, когда клиент взял в банке кредит размером с уставной фонд банка. Теперь он владелец банка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень