Дівчину з «Рівня» вимагають звільнити у Рівному через Лєпса

Та його пісні

Давно соцмережі Рівного не знало такої дискусії. Ситуація пікантна й не до кінця зрозуміла.

Зрозумілим хіба є те, що в пивбарі, який має назву «Шинок «Рівень», днями відбувся конфлікт групи відвідувачів та працівників пивбару через якусь із пісень у виконанні Григорія Лєпса.

Шинок "Рівень" давно облюбували, зокрема, й вболівальники ФК "ВЕРЕС"

Найпевніше звучала «Рюмка водки на столе», що викликало неприйняття у відомого в Рівному активіста Юрія Дюга та/чи його знайомих.

Надамо слово самому Юрію Дюгу. Нижче йде його звернення до власника пивзаводу «Рівень» Мар’яна Годи, а також до його зятя та дочки, які активно задіяні в сімейному бізнесі.

Юрій Дюг

Активіст вимагає звільнити неназвану працівницю «Рівня» за те, що вона, вмикаючи Лєпса, не багато, ні мало «толерує вбивства українців».

Подаємо текст самого звернення:

Марьян Года, Іра Брож, Маріан Года, Přemysl Brož ми з друзями постійно підтримуємо місцевого рівненського виробника, в тому числі «Рівень» на вулиці Дрогоманова-16 липня.

 

Душевна, атмосфера, можна поспілкуватися. Але, маємо одне прохання – поясніть своєму персоналу, що таке патріотизм. Яка різниця між «рускім міром» і Україною. Бо вона величезна!

 

Поясніть, що Грігорій Лєпс у динаміках кафе – це підтримка російських вбивць і неповага до кожного українця.

Соромно, що працівниця яка замість того, щоб прийняти зауваження і вибачитися, починає того негідника Лєпса захищати. До крику і хрипоти.

 

Перший раз бачили таке в "Рівні". Неприємно вражені.

 

Сьогодні наш друг, учасник АТО, якщо хтось спитає, після зауваження щодо Лєпса і його внесок у справу вбивства українців, наткнувся на стіну хамства і крику. З боку працівниці «Рівня».

 

Він дуже спокійна і врівноважена, поважна людина. Це підтвердять і багато поважних людей. які його знають. Чесно, і ми перший раз в житті бачили, щоб він з кимось сперечався. Через патріотизм. Точніше через його відсутність.

Фото -- архівне, 2016 р., з ФБ-сторінки Шинка "Рівень". Не факт, що ці дівчата працювали у закладі на момент непорозуміння

Імена і прізвища персоналу не повідомляємо, щоб власники могли вирішити проблему проросійщини і сепартизму без скандалів.

Прикро, що в закладах, які мають відношення до патріотичного депутата Рівнеради Мар’яна Годи, таке відбувається. Сподіваюсь, це просто непорозуміння з боку персоналу. І проросійщини, і толерування вбивств українців там не буде.

 

Вірю, що люди, які таке підтримують, працювати у вас не будуть.

Під цим дописом розгорнулася вкрай гаряча дискусія на понад 90 коментарів, деякі перетворилися на окремі дискусії в понад 50 дописів.

Наприклад, дуже резонансним стало запитання від Валентина Дупака про тих російських виконавців, які померли ДО початку військового протистояння на Сході та захоплення Криму.

Валентин Дупак  А  щось з раннього, доокупаційного слухати і вмикати можна? Круга Михайла, наприклад. Він агресора не підртримував, не встиг.

 

Юрій Дюг А що у нас української, англійської і європейської музики мало? Навіщо нам музика окупантів? Тим паче така низькопробна.

 

Валентин Дупак Нє, а якщо за бурливою юністю ностальгуєш? Ба, більше. Належиш до національної меншини? Щодо якості проби, то суб'єктивна оцінка. Та й судячи з кількості проданих альбомів - популярний виконавець!

Повністю переказувати цей диспут двох відомих рівнян не будемо, але до їх дискусії під'єдналися й інші – відомі:

Sasha Shevchuk А в якому законі затверджено, що Росія - агресор, ланку кинь, пліз.

 

Maxim Kolnoochenko Вам закони и треба? А так не зрозуміло? Законослухняні,….

 

Roman Lebed Досить часто натикаюся у Рівному на лєпса і тому подібне. Це якийсь феномен рівненського кацапізму. В одному закладі у розпал війни навіть пакетики з цукром до чаю давали з тризубом, а при цьому в караоке там горланили рюмку воткі.

 

Валентин Дупак Виступаю проти навішування ярликів і гіпернаціоналізму. Де-де, а у Рівному точно мовної проблеми немає. Схід, Закарпаття, прикордонні із Румунією та Угорщиною населені пункти. От там тра сваритись. Там української не скрізь розуміють.

 

Дмитро Стрихарчук Валентин веде до того що треба діяти в рамках ЗАКОНУ, а інакше це шлях до Сомалі і Куби. До речі Рівне не так давно вже стукало до них в двері, коли патріоти їздили до бізнесменів, забирали джипи і гроші "на потреби революції", а потім героїчно їздили на цих джипах по кабаках і героїчно в одному з кабаків прийняли смерть в від конкурентів по бурштину і інших "патріотичних" справ.

Є порушення з боку працівників закладу? 102! Або потурбувався щоб в тебе були докази правопорушення, зібрався і пішов собі не розрахувавшись.

Просто не подобається репертуар, але це не є порушенням? Хіба ти дерево? Розрахувався і пішов в інший заклад. Все просто.

Микола Бендюк Просто не ходіть в Рівень, тоді і персоналу і власникам доведеться задуматись і аж кадровими і над патріотичними питаннями.

 

Олег Год Юрій! Просто ці дівчата далекі від наших точок зору,а клієнти у них різні,тай ім не до політики,патриотизму чи хто буде президентом!плюс іхні особисті вподобання!тож то таке!внас навіть кобзона слухають,не кажучи про шансон москальський!

 

Svyatoslav Klichuk В караоке хороший зріз смаків рівнян середнього віку та достатку
 

Павло Краснопольський Твій пост, як завжди, виявляє у Рівному купу махри... Людей,які говорять про закон, проте, елементарно, без мук совісті переходять дорогу у невстановленому для того місці,чи качають музику,плюючи на авторські права...Прикриваючись законом,коли то вигідно..Гадєнько якось((


Он сусідні області давно заборонили на місцевому рівні...а наші все граються з фонтанами да лавками...

Мар'ян Года

Цікаво, що згадані Юрієм Дюгом представники ТМ «Рівень» не залишили його допис без уваги:

Іра Брож Юрію, без жодних виправдовувань, - лише людський фактор. Нашу позицію патріотизму не коментую... знаєте її.
А таким підказкам щиро вдячна – є з ким і над чим працювати.

 

Přemysl Brož Юрій Дюг, дякуємо, розберемся.

Вочевидь, дівчину таки звільнять. Або ж навіть і двох дівчат. Це у місті, де на всіх дискотеках та вечірках звучить російська – і мова, і попса, а «Рюмку водки» горланять по всіх караоке.

Горланять ті ж самі люди, які щиро ненавидять Росію і Путіна.

Одним словом, ви теж можете долучитися до цієї плідної та важливої дискусії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень