Звичайні пельмені більше не захочете готувати: Після цієї страви чоловік вас носитиме на руках і проситиме добавки

Апетитна та ситна страва

Пельмені – улюблена страва багатьох чоловіків. Деякі б їли їх чи не щодня.

Якщо вам набрид класичний варіант страви, то приготуйте пельмені по-новому.

Інгредієнти:

  • Вода – 60 мл;
  • Яйце – 1 шт;
  • Сіль – 1 ч.л;
  • Борошно – 200 г;
  • Фарш – 400 г;
  • Цибуля та морква, картопля – по 1 шт;
  • Сіль, перець, коріандр, спеції та зелень;
  • Олія соняшникова – 30 г;
  • Картопля, помідор, цибуля, морква, солодкий перець – по 1 шт.;
  • томатна паста – 1 ст.л;
  • вода – 200 мл;
  • Зелень, спеції.

Для тіста змішуємо воду кімнатної температури з сіллю, яйцем і всипаємо частинами просіяне борошно. Вимішуємо тісто та накриваємо його, залишають на 15 хвилин.

Для начинки дрібно нарізану цибулю, терту картоплю і фарш змішуємо, заправляємо сіллю, перцем, спеціями та олією, перемішуємо масу до однорідності.

Тісто розкачуємо у великий і тонкий пласт, ріжемо смужками так, щоб їх потім можна було скласти подвійно з начинкою.

Викладаємо на смужки фарш, складаємо вдвічі і згортаємо равлики. Залишаємо їх зрізом нагору.

Для соусу обсмажуємо кубики цибулі, потім додаємо терту моркву, кубики солодкого перцю, томатну пасту, помідор шматочками, викладаємо часточки картоплі, перемішуємо.

Поверх овочевої подушки викладаємо зрізом вгору пельмені, наливаємо воду, солимо і перчимо, додаємо за смаком спеції та часник. Тушимо на невеликому вогні під кришкою протягом 15 – 20 хвилин.

При подачі на тарілку викладаємо овочевий гарнір та пельмені, посипаємо нарізаною зеленню.

Можна робити страву просто з фаршем або змішувати її з рисом, іншими добавками.

Смачного!

Джерело: skarbnychka-retseptiv

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook