Звичайне рукостискання розкаже про вас усі секрети

Як ви тиснете руку при зустрічі?

Звичка тиснути руки міцно, поспішно або двома руками може розповісти про людину багато цікавого. У таких дрібницях проявляються особистісні якості людини та ставлення до інших.  Яке рукостискання у вас?

Впевнене і міцне рукостискання властиве впевненим у собі, рішучим людям. Ймовірно, ви рідко відчуваєте дискомфорт або збентеження під час розмови. Не боїтеся брати на себе роль лідера й завжди дотримуєтеся обіцянок.

Мляве і м'яке рукостискання свідчить про те, що ви хочете уникнути розмови. Вам найбільш комфортно на самоті або поруч із дуже близькими друзями. Ви не з тих, хто може відкритися малознайомій людині.

Швидке рукостискання свідчить про те, що ви дуже нетерпляча та метушлива людина. У речах, які вас цікавлять, ви можете проявляти завзяття й ентузіазм, але не можете змусити себе займатися нецікавими речами і спілкуватися з неприємними людьми.

Люди, які використовують для рукостискання обидві руки, добрі, емпатичні та співчутливі. В інших людях ви цінуєте чесність, порядність і тактовність. При своїй доброті ви не дозволяєте себе використовувати і не робите послуг просто так. Ви вмієте бути суворими, коли це потрібно.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook