Зубко добре знає Рівне і дасть 200 млн на об’їзну

На будівництво об’їзної дороги навколо Рівного цього року планують надати 200 мільйонів з державного бюджету.

Про це повідомив міністр Геннадій Зубко під час візиту на Рівненщину, продемонструвавши неабияку обізнаність у інфраструктурі нашого міста:

- Так, я знаю, що навіть вулицю Соборну відкрили, яка дуже довгий час була закрита, і я сам колись об’їжджав цей напрямок. ​

- Щодо об’їзної дороги навколо Рівного. Це питання №1 для всіх міст. І в принципі, передбачалося цього року вже перший так би мовити напрямок – надання близько 200 мільйонів гривень. Їх, зрозуміло, що буде достатньо тільки для першого етапу, але я думаю, що це перший крок, який дасть можливість вже рухатися у цьому напрямку.

Нагадаємо, загальна вартість робіт з облаштування цієї дороги становитиме близько 587 млн грн. У проекті бюджету на 2019 рік на об'їзну передбачено окрему бюджетну програму у розмірі 200 млн грн. Окрім цього, залучатимуть й інші джерела фінансування, повідомляв Укравтодор. 

Згадав міністр і рівненський «Мототрек», відзначивши, що колись навіть бував на змаганнях зі спідвею у Рівному. Знає Геннадій Зубко про наміри з реконструкції стадіону «Авангард», і про початок будівництва спорткомплексу на Макарова. Каже, спортивної інфраструктури забагато не буває. Усі плани можна втілити, залучивши різні джерела фінансування. Головне, за словами міністра, визначитися на обласному рівні і розрахувати фінанси, що б не перетворити проекти на довгобуди.

Зауважимо, що Рівненщина уже залучила близько 240 мільйонів з Державного фонду регіонального розвитку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook