Зрадники від природи: який колір очей у найбільш підступних людей

Експерти ні на чому не наполягають, а тільки наводять результати багаторічних спостережень

Виявляється схильність люди до зради можна розпізнати за кольором очей.

В давнину бабусі стрерджували, що справжні гуляки народжуються з блакитними очима.
Фахівці, які за рисами обличчя та зовнішності загалом можуть визначити характер і темперамент людини (їх називають фізіогномістами), запевняють, що блакитноокі та синьоокі люди не стільки «зрадники», більше лише імпульсивні люди.

Якщо блакитноокі наважуються на зраду, то скоріше це імпульсивне рішення, або через нудьгу. Для таких чоловіків і жінок подібний вчинок не є зрадою, а лише способом розважитися. 

 Що стосується людей з найпоширенішими карими і чорними очима, то вони, на думку експертів, мають суміш підвищеної чутливості та високого інтелекту.

Такі чоловіки та жінки закохуються швидко, але надовго, адже розумна людина не зраджує того, хто їй довіряє, а отже, і не погоджується на інтрижки.

Геть інші справи з сіроокими. Такі люди хоч і прагнуть гармонії та спокою, але можуть зраджувати. Робити вони це будуть потайки та максимально обережно і лише у випадку, коли втратили закоханість або у стосунках почався період прохолоди.

Найцікавіше, що до нового захоплення вони не звикають і не прив'язуються, адже продовжують любити свого партнера.

Власники рідкісного зеленого відтінку очей, здебільшого сором'язливі й схильні до усамітнення. Статистика вказує на те, що близько двох третин усіх чоловіків і жінок з подібним кольором очей не йдуть на зраду, тому що вони дуже прив'язуються до своїх партнерів.

А ще вони часто бувають нерішучими та замкнутими, що не характерно для типових зрадників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook