Зіркового шефа Клопотенка «потягнуло» до землі: планує відкрити ферму... на Рівненщині?

Шеф-кухар хоче вирощувати те, що взимку нам доводиться імпортувати

Сьогодні ввечері на фейсбук-сторінці відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка з’явився цікавий пост.

Цікавий не лише тим, що Клопотенка, виявляється, вже давно приваблює перспектива попрацювати на землі, а ще й тим, що в тексті згадується голова Рівненської ОВА Віталій Коваль

– Під час війни всі почуття загострюються. У мене також. Мій потяг до землі посилився неймовірно. 4 роки я йшов до того, щоб зробити власну ферму. Ну, як йшов. Просто багато думав про це. І думка, що я можу на українській землі вирощувати українські продукти, сильно мені подобалася.

 

Ще й ця проблема, з якою зіштовхнувся. У «100 років тому вперед» я захотів відмовитися від продуктів, що мають іноземне походження, але, виявилося, місцями це неможливо. Бо от начебто часник - український продукт, але взимку на наш ринок завозиться китайський. Це знання зробило мені боляче. Ну якось не ок це, треба виправляти.

 

Коли я дозрів до певних дій, нас всіх поглинула війна. І з одного боку таким займатися взагалі не на часі. Бо треба гроші вкласти, вирощування розвити, там величезна праця та інші деталькі, які не є гнучкими і потребують часу. А з іншого боку: коли як не зараз? Бо війна, нам треба вирощувати їжу у більших об'ємах, щоб забезпечити як мінімум себе продуктами, як максимум - допомогти країні. І стримувати цей порив я тупо не можу. Мені потрібно щось вирощувати.

 

Інна Поперешнюк, доєднуйся до мене. Вже знайшов господарство з теплицями за допомогою Віталій Коваль.

 

Напевно, зроблю спробу працювати на землі. Бо маю бажання, а у такі сильні енергії треба стрибати. Щоб взимку в українців були українські продукти. Цьом.

Те, що теплиці Клопотенка можуть бути на Рівненщині - лише здогадка, зважаючи на згадку у тексті очільника області. Усі деталі дізнавайтеся на Радіо ТРЕК згодом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook