Зірковий стиліст розповів, за яким принципом треба підбирати стрижку (6 ФОТО)

Орієнтуємося на форму свого обличчя, тип волосся, вік і... ще деякі не менш важливі речі

Правильна зачіска здатна омолодити жінку та підкреслити її природну красу, приховавши при цьому усі можливі недоліки. Втім, далеко не завжди експерименти у перукарні виявляються вдалими.

Зірковий стиліст Люк Бенсон, який працював із Біллі Айліш, Ліамом Пейном, Лолою Янг та Мей Мюллер, поділився з виданням Express секретами підбору стрижки під свій тип обличчя.

- Зачіски можуть зістарити нас або омолодити на кілька років, і це залежить від довжини, кольору та укладки, - говорить він. - Один і той же темний боб може виглядати зовсім по-різному на різних людях. Є фактори, які необхідно враховувати і завжди брати до уваги, - наголошує стиліст.

Хоча довге волосся може візуально додати жінці віку, це не означає, що його обов’язково потрібно стригти коротко. Якщо збалансувати його шарами чи м'яким чубчиком, вийде дуже непогано!

Крім того, на допомогу прийде класичний боб.

Форма обличчя відіграє певну роль у виборі стрижки, але не варто орієнтуватися тільки на неї, каже зірковий стиліст.

- Існує кілька міфів про те, які зачіски можна чи не можна носити з різними формами обличчя, - пояснив Бенсон. - Але ваш перукар повинен уміти трохи змінити форму будь-якої стрижки, щоб вона відповідала вашій формі обличчя. Ось чому перуки зазвичай виглядають трохи дивно і їх треба підганяти, щоб вони виглядали реалістично.

За словами експерта, овальним обличчям пощастило найбільше: їм пасують практично будь-які стрижки

Тоді як квадратним обличчям потрібні зачіски, які пом'якшують форму, наприклад, пасма, що обрамляють, або чубок-шторка.

Круглі обличчя краще виглядають зі стрижками, які додають структуру та форму, наприклад, подовжені каре або довгий косий чубчик.

Трикутним обличчям пасують зачіски, які балансують риси – піксі або ж асиметричний подовжений боб.

- Але, як відомо, правила створені для того, щоб їх порушувати.

 

Ваш перукар повинен адаптувати стрижку не тільки до форми вашого обличчя, але й до текстури вашого волосся, вашого способу життя, наскільки добре ви вмієте його укладати самостійно, скільки часу у вас є на це, на ваш бюджет, - резюмує стиліст.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook