Зірки подарують доленосну зустріч: 5 знаків Зодіаку, які зустрінуть в серпні своє кохання

Кому зірки пророкують нове кохання у серпні

Водолій

Молодий місяць 4 серпня вплине на стосунки Водолія із протилежною статтю. У них реально може з'явиться новий партнер або, як мінімум, буде кілька знайомств, чашок кави та  спілкування в мережі.

Повний місяць у Водолії 18 серпня підштовхне Водоліїв взяти стосунки повністю під свій контроль або проявити ініціативу на адресу людини, яка давно подобається. 

 

Стрілець

У секторі відносин Стрільців із 13 по 18 серпня відбувається з'єднання Марса та Юпітера, що говорить про раптове знайомство. Для жінок це несподівана поява нового чоловіка в житті, причому він може бути пов'язаний з вашим особистим бізнесом або познайомитеся в подорожі. Так, це може бути курортний роман, але він може розвиватися не так, як ви планували.

Овен

Молодий місяць 4 серпня відбувається у вашому секторі кохання та щастя — чекайте, що у ваше життя може прийти людина і можливо, ви вже колись були з нею знайомі. Наприклад, через друзів чи вона була швидкоплинною «колишньою» перед якимись серйознішими стосунками.

Лев

Повня 18 серпня однозначно приголомшить вас раптовими змінами в особистому житті, причому вона може принести одночасно і різку подію в кар'єрі. І на цьому ґрунті ви можете зустрітися з кимось, наприклад з робочого питання.

Це буде досить владна та впливова людина, тому що Плутон у вашому секторі відносин подарує вам таку людину, через яку ви можете сильно помінятися.

Близнята

Саме у вашому знаку відбувається поєднання Марса та Юпітера з 13 по 18 серпня, а отже у ваше життя може увійти владна та активна людина. Людина може бути вогняного знака, темпераментна, можливо, навіть іншої національності, або яка часто подорожує (працює в торгівлі).

Відносини можуть «закрутитися» більше у дружньому форматі, але будьте впевнені — у Повний місяць у грудні ця людина цілком реально може зробити вам пропозицію!

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook