Зірка «Школи» розповіла, як у Москві її зґвалтували (ВІДЕО 18+)

Актриса розповіла моторошні речі, які з нею відбувалися

Українська акторка і модель Ліза Василенко розповіла, як стала жертвою зґвалтування.

Про це Радіо ТРЕК повідомляє із посиланням на YouTube-каналі "Пушка".

Ліза зізналася, що в 17 років вона потрапила у компанію ескортниць у Москві. На дні народження однієї з них їй хтось підсипав якусь речовину в алкоголь.

У мене немає половини спогадів. У мене є початок і кінець.

 

Початок - я сиджу, п'ю, кінець - мене т**хає жирний дід. Мене зґвалтували. Я пам'ятаю просто, що він зверху, він величезний, а я не можу вилізти... Навіть якщо мама буде дивитися це інтерв'ю, вона почує це вперше, - розповіла Ліза.

Тоді все відбувалося як у тумані.

Акторка каже, що голою вибігла на вулицю чекати таксі. Але коли таксист під'їхав, вона подумала, що зараз все буде ще гірше. 

Я дивилася на таксиста і думала, що все закінчиться ще гірше. Мене, напевно, т**хнуть, вб'ють і закопають. Він не нашої національності. Він садить мене назад і каже: "Я все розумію. Скажи, куди вести, я просто довезу, щоб ти була цілою". Тоді я ох**ла, що ще є люди хороші, - додала Ліза.

Ось повне інтерв'ю Лізи Василенко (про зґвалтування вона розповідає з 45 хв 50 сек)

Також дівчина розповіла, що наступного дня їй подарували новий IPhone як вибачення. При цьому дівчина не наважилася звернутися у поліцію за допомогою.

Я була одна. Я не знала, що мені робити. У мене не було на той період друзів. У мене був мій аб'юзивний хлопець, який мене п*здить, і батьки, які мене не розуміють. У мене нікого більше не було, - пояснила Василенко.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook