Зірка українського ТікТоку дає виставу – за власною п’єсою – у м. Рівне: не пропустіть (ФОТО)

Многоликий Михайло Нестерчук і Театр ім. Атталії Гаврюшенко

Україна та світ дізналися про Михайла Нестерчука відносно недавно і, передовсім, дякуючи його іскрометним роликам у ТікТок, які регулярно набирають десятки та сотні тисяч переглядів.

Суспільне зняло на цю тему дуже цікавий матеріал. У дотепних та креативних відео на ТікТок Михайло Нестерчук зазвичай: позитивний, елеґантний та радісний.

Мистецьке ж середовище Рівного давно знає п. Михайла, як неймовірного актора здатного втілювати на сцені образи – драматичні, глибокі, нестандартні, але завжди – виразні, сильні, живі.

Завтра на сцені Рівненського міського палацу культури («Текстильник»), о 18.30 будуть давати прем’єру – п’єсу у постановці Олени Гордійчук, літературним автором якої є, власне, п. Михайло.

Як можна зрозуміти з фото, якими анонсується ця постановка, глядачів має чекати катарсис і переживання – безпосередньо пов’язані з днем сьогоднішнім та цінностями і смислами, які є вічні.

Сам Михайло Нестерчук про цю подію каже так:

- Це вистава пам’ять про мого друга, режисера Рівненського та Львівського театру ляльок Володимира Підцерковного.

 

Це вистава пам’ять про Олександра Муравського, нашого земляка, учасника Революції Гідності, співзасновника Автомайдану Рівне, волонтера, солдата ЗСУ.

 

У виставі є роль «Бусик», який має номерний знак машини Олександра Муравського.

 

Вистава про сьогодення, про війну, про кохання, горе, біль і надію, що… час ще не закінчився.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook