Зіпсує смак і аромат: В які страви категорично не можна додавати лавровий лист

Про це знають одиниці

Практично всі господині додають лавровий лист у супи, бульйони, печеню, але при цьому не всі знають, що він легко може зіпсувати смак та аромат будь-якої страви.

Лавровий лист потрібно додавати в борщ, супи – м'ясний і гороховий. Але ось у курячий бульйон, цибулевий або вершковий суп лавровий лист краще не класти, радять кулінари, інакше він зіпсує ніжний смак цих страв, надавши їм гіркоти.

Чим можна замінити лавровий лист у стравах

Кулінари радять замінити лавровий лист у стравах базиліком, чебрецем, розмарином або сумішшю пряних трав, а також селерою та петрушкою.

Чи потрібно виймати лавровий лист із супу?

Лавровий лист потрібно видаляти зі страв через 10 хвилин, інакше він додасть гіркуватість страві.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook