Жульєн у булочці (РЕЦЕПТ)

Смачно і ситно

Жульєн зазвичай подають до столу в невеликих формочках. Такий вид закуски вже звичний і ним нікого не здивуєш. Але, якщо ви хочете зробити щось неординарне, можна спробувати жульєн в їстівній формочці. 

Таку закуску не соромно подати до святкового столу, а спробувавши страву вперше, ви неодмінно будете повертатися до її приготування ще не раз.

Інгредієнти

  • Булочки круглі 10 шт.
  • Філе індички 500 г.
  • Сир твердий 300 г.
  • Печериці 500 г.
  • Молоко 300 мл.
  • Пшеничне борошно 1 ст.л.
  • Вершкове масло 35 г.
  • Оливкова олія 2 ст.л.
  • Мускатний горіх за смаком
  • Сіль за смаком

Для початку треба підготувати булочки. Необхідно зрізати верхівку і вийняти м'якуш за допомогою ложки. Щоб булочки трохи підсмажилися, відправляємо їх в духовку на хвилин 10-15. При цьому температура повинна бути не менше ніж 200 градусів.

Поки булочки готуються, наріжемо цибулю і смажимо її на оливковій олії. М'ясо потрібно висипати до цибулі на сковорідку, посолити і залишити смажитися на невеликому вогні. Подрібнити печериці та додати їх до м'яса. Коли грибний сік випарується, додаємо вершкове масло, борошно і смажимо ще деякий час. Потім вливаємо молоко, солимо і тушкуємо кілька хвилин до загустіння. Додаємо трохи тертого сиру і перемішуємо.

Готовий жульєн поміщаємо в булочки, викладаємо на начинку тертий сир і ставимо страву на верхню полицю духовки, розігрітої до 200 градусів.

Жульєн в булочках запікати 5 хвилин Готово!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook