Жменька грибів і 10 хвилин вашого часу: ідеальний вершковий соус для макаронів

Найбільше сподобається підліткам

Макарони — універсальний гарнір для дуже багатьох страв. Довершити їх смак допоможе соус. Якщо вам вже набрид томатний, пропонуємо приготувати щось новеньке, наприклад, соус з грибів на вершках.

Інгредієнти:

  • 400 г - грибів;
  • 1 - велика цибулина;
  • 2 - тертих зубчики часнику;
  • 2 столових ложки - олії;
  • 1 чайна ложка вершкового - масла;
  • 250 мл - овочевого бульйону;
  • 200 мл вершків;
  • 2 столові ложки - петрушки, подрібненої;
  • сіль, перець, порошок паприки;
  • 1 чайна ложка - кукурудзяного крохмалю.

Розігрійте сковороду з олією і вершковим маслом, обсмажте цибулю і часник до прозорості. Потім обсмажте шматочки грибів. Залийте овочевим бульйоном. Добре перемішайте і додайте вершки. 

Тушкуйте на середньому вогні 3-4 хвилини. Додайте перець, порошок паприки і сіль. Для загустіння змішайте кукурудзяний крохмаль з водою і теж додайте на сковороду.

Одну столову ложку подрібненої петрушки викладіть до страви, перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.

Відваріть пасту до готовності, зверху налийте грибний соус з вершками. Другу половину від зазначеної кількості зелені можна додати при подачі страви на стіл.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook