Жменька грибів і 10 хвилин вашого часу: ідеальний вершковий соус для макаронів
Найбільше сподобається підліткам
Макарони — універсальний гарнір для дуже багатьох страв. Довершити їх смак допоможе соус. Якщо вам вже набрид томатний, пропонуємо приготувати щось новеньке, наприклад, соус з грибів на вершках.
Інгредієнти:
- 400 г - грибів;
- 1 - велика цибулина;
- 2 - тертих зубчики часнику;
- 2 столових ложки - олії;
- 1 чайна ложка вершкового - масла;
- 250 мл - овочевого бульйону;
- 200 мл вершків;
- 2 столові ложки - петрушки, подрібненої;
- сіль, перець, порошок паприки;
- 1 чайна ложка - кукурудзяного крохмалю.
Розігрійте сковороду з олією і вершковим маслом, обсмажте цибулю і часник до прозорості. Потім обсмажте шматочки грибів. Залийте овочевим бульйоном. Добре перемішайте і додайте вершки.
Тушкуйте на середньому вогні 3-4 хвилини. Додайте перець, порошок паприки і сіль. Для загустіння змішайте кукурудзяний крохмаль з водою і теж додайте на сковороду.
Одну столову ложку подрібненої петрушки викладіть до страви, перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
Відваріть пасту до готовності, зверху налийте грибний соус з вершками. Другу половину від зазначеної кількості зелені можна додати при подачі страви на стіл.
Джерело: unian
Радіо Трек: НОВИНИ