Жінки з цими іменами потрапили в «білий список» Всесвіту

Ці дівчата - улюблениці долі

Астроексперти запевняють, що на долю людини впливає і її ім'я. Як кажуть, як корабель назвеш - так він і попливе.

У статті ви дізнаєтеся, як назвати доньку, щоб її любила доля.

Ганна

Ці дівчата ростуть дуже працьовитими, відповідальними та повними оптимізму. Вони точно знають, що всього у цьому житті можна досягти тільки працею. Вони постійно рвуться у бій, готові підкорювати нові вершини, самовдосконалюватися. За всі ці риси доля дозволяє їм отримати бажане.

Єлизавета

Ці дівчата взагалі улюблениці долі. Всесвіт їх настільки любить, що дозволяє жити в розслабленому стані та задовольнятися тим, що їм буквально падає з небес. Зазвичай саме у цих дівчаток життєвий шлях складається легко і рівно, без всяких непотрібних потрясінь.

Уляна

Чуттєва, ніжна, вразлива Уляна вміє створити навколо себе таку атмосферу, щоб всім було комфортно. Вона є душею компанії, здатна обігріти кожного, всім готова прийти на допомогу. Близькі дуже цінують такі риси Уляни та відповідають їй взаємністю. У роботі вони дуже наполегливі та амбітні, що дозволяє їм досягати своїх цілей.

Ксенія

Добрі та турботливі Ксенії стають дуже хорошими дружинами та мамами. Це саме ті жінки, які стають центром Всесвіту для своїх близьких, адже до їхньої думки завжди можна прислухатися, а їхня любов здатна огорнути всіх рідних їм людей. З ними дуже комфортно і тепло перебувати поруч. Це одні з найщасливіших жінок, тому що вони здатні реалізуватися у всіх сферах.

Ніна

Ніни часто йдуть всупереч загальноприйнятим принципам. І варто відзначити, що долі дуже подобається, що вони намагаються бути несхожими на інших. Це унікальні жінки, які точно знають, чого хочуть і як це отримати. У відносинах з ними буває непросто, проте це зовсім не означає, що з ними погано. Просто вони звикли бути лідерами, що дуже навіть добре позначається на їхній кар'єрі.

Джерело: УНІАН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook