Зелений борщ — джерело вітамінів (РЕЦЕПТ)
Його полюбляють ті, хто дотримується здорового харчування
Зелений борщ традиційно готують на м'ясному бульйоні, це може бути як яловичина, так і курка. Рідше замінюють щавель на шпинат, бо щавель додає борщу неповторного смаку з кислинкою.
Такий борщ багатий вітамінами, тому його полюбляють люди, які дотримуються здорового харчування.
Інгредієнти
- Яловичина 0,5 кг.
- Щавель 1 пучок
- Яйця 2 шт.
- Картопля 300 г.
- Рис 250 г.
- Цибуля ріпчаста 1/2 цибулини
- Морква 1 шт.
- Цукор 2/3 ст.л.
- Сіль 1,5 ст.л.
- Рафінована соняшникова олія 30-40 мл.
Приготування борщу починаємо з варіння бульйону. Для цього нарізаємо м'ясо і заливаємо водою на 50-60% від об’єму каструлі. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Під час приготування бульйону не забувайте вчасно знімати піну з поверхні, інакше бульйон стане темним і каламутним. Варимо на маленькому вогні 1,5 години.
Варимо до повної готовності 2 яйця. Обсмажуємо на невеликому вогні цибулю, нарізану дрібними кубиками і терту моркву. Нарізаємо картоплю і додаємо у бульйон разом з рисом.
Поки усе вариться, нарізаємо яйця на дрібні кубики та щавель. Усе додаємо у каструлю і доводимо до готовності. Не забуваємо про сіль, цукор і спеції.
Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ