Завтра на Рівненщину приїде дружина Президента України

Це буде її робочий візит

Марина Порошенко відвідає Горбаківський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», що у Гощанському районі. 

Тут вона разом із дітьми створить розділ про Рівненську область у національному проекті «Книга Миру».

У «Книгу Миру» діти учасників АТО вклеюють сімейні фото і пишуть у ній побажання про мир в Україні.

Цю книгу нещодавно Марина Порошенко презентувала на Львівщині - 16-му регіоні України, де перша леді держави побувала задля презентації цього національного проекту. Також "Книгу Миру" уже бачили в Туреччині, Канаді, США.

Книга Миру

Дружина Президента  підпише з головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком меморандум про співпрацю. Згідно з цим документом Рівненщина долучиться до проекту Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації». В межах цього проекту у звичайних школах створюватимуть умови для навчання дітей з особливими потребами. 

Окрім цього, з нагоди Дня української писемності та мови Марина Порошенко побуває в Острозькій академії. Тут візьме участь у міжнародному проекті "Острог Forum-2017", який передбачає публічне обговорення ключових соціальних, культурних, економічних і політичних проблем України. Перша леді держави разом зі студентами та науковцями говоритиме про роль української мови в національній безпеці України. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook