Затяжні повітряні тривоги у Рівному та по області: як минула ніч

Почався 55-ий день хороброї боротьби українських воїнів за свою землю та нашу свободу

З учорашнього вечора на Рівненщині було дві повітряних тривоги: перша тривала 2 год 10 хв, друга - 40 хв. Втім, в обох випадках минулося, наголошують у Рівненській ОВА.

– Незважаючи на тривоги, ніч на Рівненщині пройшла спокійно.

 

Кордон з Білоруссю залишається непорушним. Ситуація контрольована, - повідомив сьогодні вранці голова військової адміністрації Віталій Коваль.

Каже, Рівненська область продовжує виконувати тилову роль для постраждалих регіонів. Посівна триває, комунальні служби працюють, банки та державні установи щоденно виконують свою роботу.

Кипить робота і безпосередньо у Рівному. Місто продовжує проведення «дерусифікації», зокрема, сьогодні на виконкомі розглядатимуть питання щодо перенесення пам’ятників Богомолову та Дундичу. Про це у ранковому зверненні повідомив очільник міста Олександр Третяк.

За його словами, наразі у Рівному видали вже 8 773 довідки для внутрішньо переміщених осіб. 779 ВПО уже отримати виплати від держави. Процес триває.

– Також сьогодні ми відправили на Чернігів 3 мікроавтобуси з великодніми подарунками, з пасками та продуктами харчування, - зауважив міський голова.

А цієї неділі - на Великдень - у Рівному планують запустити центральні фонтани

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook